Penktadienis Klaipėdoje buvo „šoferių diena“ | KaunoDiena.lt

PENKTADIENIS KLAIPĖDOJE BUVO „ŠOFERIŲ DIENA“

Penktadienį po darbo valandų į areštinę pakliuvo du gerokai „prisivaišinę“ vairuotojai. Vienas jų sulaikytas degalinėje, kitas – daugiabučio kieme, kai apgadino du aikštelėje stovinčius automobilius.

Penktadienį apie 17.50 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, degalinėje, automobilio „Audi A6“ vairuotojui, gimusiam 1967 m. nustatytas 2,69 prom. neblaivumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

O apie pusė dešimtos vakaro pareigūnai iškviesti į Gedminų gatvę, kur, kaip greitai paaiškėjo, taip pat neblaivus vairuotojas automobiliu „Audi A8” kliudė stovinčius „Volkswagen Passat“ ir „Nissan Quashqai“.

Eismo įvykio kaltininkas, 44 metų vyras, pėsčiomis pasišalino iš nusižengimo vietos.

Maždaug po 20 minučių atvykę pareigūnai „Audi A8” vairuotoją sulaikė ir nustatė 2,08 prom. neblaivumą. Vyras uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Taip ir toliau bus

Yra atsakingi su savo "strategija" kad ir kelių policijos viršininkas Džermeika, na ir paskutinius kelis metus tik žuvusieji ir girtuokliai mieste skaičiuojami, daugiau nieko, užimamas etatas, visuomenė pikta..baisu

pensininkė

manau "šoferių diena " yra kiekvienas penktadienis, bet čia ta diena tai profesionalų vairuotojų , o ne kiekvieno sulaukusio 18 m ir jau sėdusio prie 'kibiro" ar tėvelio prabangaus automobilio vairo dabar išeitų kad visi "šoferiai"

Zefyras

Tam pirmam daugiau pasiseke.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS