Plėšikai visada čia pat | KaunoDiena.lt

PLĖŠIKAI VISADA ČIA PAT

Plėšikavimas mūsų mieste – jokia naujiena. Bet kuris klaipėdiečių rytą arba vakare gali būti sužalotas ir netekti savo daiktų. Apie tai byloja savaitgalio įvykiai Klaipėdoje.

Šeštadienį 20.20 val. policijai pranešta, kad už Šilutės plento į rytus sodo namelyje kažkas sumušė moterį.

Patruliai išskubėjo į nurodytą vietą. Jie dar nebuvo pasiekę namelio, kai policininkų automobilį sustabdė vyras ir pareiškė, kad tos pačios dienos rytą iš jo buvo atimtas telefonas. Tai esą padarė tas pats žmogus, kuris vakare sumušė moterį.

Vyras palydėjo pareigūnus prie namelio, kuriame buvo smurtą patyrusi moteris bei jos sugyventinis. Netrukus šie žmonės nuvedė pareigūnus iki garažo, kur buvo rastas įtariamasis.

Sulaikomas jis bandė paslapčia atsikratyti lombardo kvito. Šis dokumentas įrodė, jog 26 metų vyras tikrai rytą buvo atėmęs iš žmogaus telefoną ir suskubo pelnytis iš lengvo grobio.

Įtariamasis sulaikytas ir patupdytas į areštinę.

Sekmadienį prieš 9 val. ryto Žardininkų gatvėje 29-erių vyrą prie namo sumušė ir apiplėšė keli asmenys. Nukentėjusysis iškvietė policiją ir bakstelėjo pirštu į netoliese stovėjusį vyrą, kurį atpažino kaip vieną savo skriaudikų.

Apiplėštasis neteko piniginės su dokumentais bei 400 eurų ir telefono, verto tūkstančio eurų.

Pareigūnai nusprendė sulaikyti įtariamąjį, bet šis aktyviai pasipriešino. Patruliams neliko kitos išeities, kaip panaudoti kovinius veiksmus ir surakinti įtariamąjį antrankiais.

Bet ir tada vyras neklausė policininkų, nelipo į pareigūnų automobilį, todėl buvo papurtytas elektrošoku. 26-erių įtariamasis pateko į areštinę, o nuo jo nukentėjęs klaipėdietis sekmadienio rytą turėjo bendrauti su medikais – greitosios pagalbos ekipažas jį išvežė į ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS