Po uostamiesčio daugiabučio langais – iškrypėlio šou | KaunoDiena.lt

PO UOSTAMIESČIO DAUGIABUČIO LANGAIS – IŠKRYPĖLIO ŠOU

Kretingos gatvės gyventoja užfiksavo po langais lytinę aistrą tenkinusį vyrą, kuris įžūliai tai darė matant mažametei mergaitei. Šokiruota motina apie įvykį pranešė policijai, o pareigūnai mikliai nustatė veikėjo asmenybę.

Policiją kvietusi klaipėdietė ragino mažamečių tėvus būti budresnius ir atkreipti dėmesį į tai, kur stebeilijasi jų atžalos.

„Visas veiksmas vyko pirmadienį Klaipėdoje, Kretingos gatvės daugiabučių namų kieme, 10.26 val. Tuo metu dariau pusryčius vaikui ir kavą sau, o mažylė buvo ant palangės, žiūrėjo pro langą. Vaikas stebėjo, kaip kiemsargė šlavė lapus, o po kiemą vaikščiojo žmonės“, – pasakojo mažametės dukra.

Mama atkreipė dėmesį tik tuomet, kai vaikas paklausė jos apie tai, ką mato lauke.

Kadras iš vaizdo įrašo

Aiškinamės, ar visuose trijuose atvejuose dalyvauja tas pats asmuo.

„Kažkaip net neatkreipiau dėmesio, ko tas automobilis stovi, pagalvojau gal kažko laukia. Bet kai dukrytė paklausė „kas čia?“, pamačiusi vaizdą greitai patraukiau ją nuo lango. Padariau video, kad būtų įrodymai. Baigus filmuoti, atidariau langą ir pradėjau šaukti – „ką čia darai?“ Tada jis greitai pasišalino“, – pasakojo sukrėsta mama.

Vyriškis naujutėlį, elektra varomą automobilį buvo pasistatęs tiesiai po gyventojų langais, būtent taip, kad būtų matomas mašinos salonas. Tačiau vyras lyg ir bandė slėpti veidą, patraukdamas galvą atgal.

 

 

Policija, sulaukusi moters pranešimo ir vaizdo įrašo, patikrino automobilio numerius. Mašinos savininkas nustatytas.

„Gavome kelis pranešimus, situacija mums žinoma. Aiškinamės, ar visuose trijuose atvejuose dalyvauja tas pats asmuo. Jis bus kviečiamas apklausai“, – patikino Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkė Rasa Bekėžienė.

Pasirodo, kad policija sulaukė skirtingų pranešimų apie tai, kad trijose skirtingose vietose fiksuotas vyras, mašinoje tenkinęs lytinę aistrą.

Kadras iš vaizdo įrašo

Visi atvejai iš skirtingų miesto mikrorajonų, tiek šiaurinės, tiek pietinės miesto dalies.

„Psichologai sako, kad tai vienas iš būdų tokiems žmonėms pasiekti pasitenkinimą. Tik jie siekia, kad kiti tai pastebėtų, pamatytų. Vieni būna agresyvūs, jie prieina prie žmonių, išgąsdina, kitiems užtenka atvirai tai demonstruoti“, – pastebėjo R.Bekėžienė.

Policijos tyrėjai dar spręs, ar pradėti ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamąjį kodeksą ar taikyti Administracinių nusižengimų kodeksą.

Rašyti komentarą
Komentarai (51)

Keista labai

Turi žmogus pinigu ant naujos auto...bet neturi ant smart teliko ir interneto, vargsta žiuredamas i neaišku ka....ir dar ryte.?

VILIJA RAZ

Tai kodėl neparašomas iškrypėlio vardas pavardė ? Tegul sužino jo artimieji, draugai, bendradarbiai su kuo bendrauja

Ajajai

Namie vaikai laksto,boba neduoda-feministė.Tai kas žmogui belieka...Nereikia per chruščiovkės langus žiūrėti kas ką daro..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS