Prašymą duoti cigaretę palydėjo šūviu: Taikos prospekte į koją pašautas vyras | KaunoDiena.lt

PRAŠYMĄ DUOTI CIGARETĘ PALYDĖJO ŠŪVIU: TAIKOS PROSPEKTE Į KOJĄ PAŠAUTAS VYRAS

  • 5

Vienoje uostamiesčio ligoninių atlikta operacija vyrui, kuriam kažkas ginklu sužeidė koją. Po medikų pranešimo policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Incidento aplinkybes pareigūnai ėmė aiškintis antradienį, po to, kai ligoninės personalas, kaip ir privalu, pranešė apie šaunamuoju ginklu sužalotą žmogų.

Nukentėjusysis paaiškino, kad kovo 28 dieną, šeštadienį, vėlai vakare, jau po 23 valandos, Taikos prospekte, prie savo namo laiptinės, jis sutiko penkis nepažįstamus vaikinus.

39 metų vyras išgirdo tradicinę frazę: „Duok cigaretę“. Vyras ne tik nesiruošė vaišinti pirmą kartą matomų vaikinų rūkalais, bet ir išreiškė jiems priekaištus.

Kilo konfliktas, žodinių argumentų nebeužteko.

Kaip vėliau kalbinamas pasakojo nukentėjusysis, tas pats vaikinas, kuris paprašė cigaretės, išsitraukė ginklą ir juo šovė vyrui į koją.

Buvo vėlus metas ir nukentėjęs vyras iškart nesikreipė į medikus.

Kol kas neaišku, kodėl jis nenuvažiavo į ligoninę ir kitą dieną, galima spėti, kad sekmadienį jis nesitikėjo sulaukti pagalbos.

Pirmadienį sužeistas žmogus jau kreipėsi į medikus, jam iš blauzdos buvo pašalintas svetimkūnis, kuris, kaip paaiškėjo, yra metalinis šratas.

Nukentėjęs vyras policininkams apie incidentą neketino pranešti, tyrimas pradėtas pagal faktą.

Tiriamas viešosios tvarkos pažeidimo atvejis, šis Baudžiamojo kodekso straipsnis apima ir nežymų kūno sužalojimą, todėl aukos pareiškimas šiuo atveju nebūtinas.

Kai policininkams pavyks nustatyti, kas buvo tie penki jaunuoliai, vėlų vakarą stoviniavę prie laiptinės, jiems teks pasiaiškinti ne tik dėl konflikto su vyru, bet ir kodėl nesilaikė karantino reikalavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dede

reikejo istraukti kovini ir pi,,ti i kelia atgal

Kristoforas

nesikreipe nes buvo girtas nejaugi neaisku nei biliotenio ir dar paty butu uzdare i bezdzionyna buka zurnaliste aplamai kajus ten darbe rukot geriat pasisamdykit konsultantus

Kirvis

Ar jau surado tuos iskrypelius? Tokius vietoje utilizuoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS