Prieš klaipėdiečių porą – ataka akmenimis | KaunoDiena.lt

PRIEŠ KLAIPĖDIEČIŲ PORĄ – ATAKA AKMENIMIS

Joninių naktį Klaipėdoje prieš automobilyje sėdėjusią porą būrelis vaikinų surengė išpuolį, automobilis ir jo vairuotojas buvo apmėtyti akmenimis.

Sekmadienį prieš vidurnaktį vaikinas su drauge Beržų gatvėje sėdėjo savo mašinoje „Volswagen Passat“, kai prie jų pribėgo penki ar šeši asmenys ir metė akmenį į mašinos priekinį langą. Stiklas išdužo.

Automobilio savininkas išlipo išsiaiškinti, kas atsitiko ir kodėl nepažįstamieji taip pasielgė, ir sulaukė dar vieno išpuolio.

Kažkuris vaikinų metė akmenį ir į žmogų ir pataikė jam į pilvą.

Incidento metu žmogus patyrė stresą ir skausmą, automobiliui išdaužtas langas ir apgadintos durelės.

Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Rapolas

Niekada nereikia veltis su tokiais į bet kokį pokalbį.Važiuoti į viešą vietą o pakeliui skambinti į policiją ir nusakyti visus įmanomus požymius ,kad policijai lengviau būtų sulaikyti.Paprastai tokie labai greitai išaiškinami ir gauna pagal nuopelnus. Dabartinėmis priemonėmis atsekama jų judėjimo trajektorija ir kelių ekipažų apsupti- jie sulaikomi.

R.

O ko Jūs norite - kokie autoritetai - tokie ir paaugliai. Ar prisimenate, kaip pernai jų Dievaitis SELAS viešai siūlė užmušti (tik necenzūriniu žodžiu) merginą už tai, kad ji "drįso" treniruotis boksą. Jeigu tokiems verbalinio smurto atstovams leidžiama taip egtis, jie netgi gerbiami valdžios, kviečiami koncertuoti, tai ko norėti? Tik to ką ir turime. O kur dar agresyvumo pilni TV , popmuzika su pragaro garsu (irgi augina agresyvumą) , narkotikai ir t.t.

Anonimas

Kodel portalai leidzia ivairiem sukciam rasyti tokias nesamones? Nukenteje is nezinojimo galetu paduoti i teisma ,kad ir kauno diena uz zalos atlyginima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS