Prieš šventes – užpuolimai ir vagystės | KaunoDiena.lt

PRIEŠ ŠVENTES – UŽPUOLIMAI IR VAGYSTĖS

Šeštadienį panašiu laiku Klaipėdoje įvyko du apiplėšimai. Iš užpultų garbaus amžiaus moterų buvo išplėštos rankinės, telefonai ir nedidelės sumos grynųjų. Tą patį vakarą plėšikas buvo sulaikytas.

Pareigūnų suvestinės duomenimis, pirmasis apiplėšimas įvyko apie 16.20 val. Taikos pr. Nepažįstamasis trenkė ir pastūmė ėjusią 75-erių moterį ir iš jos rankų išplėšė rankinę, kurioje buvo telefonas „Samsung Galaxy“, piniginė su 25 eurais, įvairios kortelės. 

Po mažiau negu pusvalandžio į pareigūnus kreipėsi kita garbaus, 72-ejų amžiaus moteris, kuri nurodė, kad apie 16.45 val. Taikos pr. daugiabučio namo laiptinėje vyras iš rankų išplėšė jos rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas ir 30 eurų. 

Įtariama, kad vyro amžius siekė apie 25–30 m.

Pranešama, kad tą patį vakarą pareigūnams pavyko sučiupti įtariamąjį.

„Galimas įtariamasis užfiksuotas vaizdo stebėjimo kameromis. Pareigūnams atlikus operatyvinius veiksmus, asmuo buvo tą patį vakarą sulaikytas Klaipėdoje“, – pažymėjo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Siekiant išsiaiškinti detales, abiem atvejais pradėtas tyrimas dėl plėšimo.

Dar viena vagystė įvyko ir medicinos įstaigoje. Šį kartą esančioje K. Donelaičio g.

Vagystė įvyko šeštadienį tarp 8 ir 13.45 val. Iš neužrakintos patalpos dingo nenurodyto asmens odinė kuprinė, kurioje buvo kosmetiniai reikmenys, piniginė su dokumentais, 30 eurų ir kiti reikmenys.

Prarastų daiktų suma siekia 195 eurus.

Pradėtas vagystės tyrimas.

Prieš pat Velykas keletas klaipėdiečių nukentėjo ir nuo internetinių sukčių. 

Taip pat šeštadienį nenurodyto amžiaus vyras kreipėsi į pareigūnus ir papasakojo, kad ketvirtadienį internetu ketino įsigyti sėjamąją mašiną. Tad į nurodytą sąskaitą pervedė tūkstantį eurų, bet prekės taip ir negavo, pinigai grąžinti nebuvo.

Panaši istorija nutiko ir klaipėdietei, tik ji ketvirtadienį norėjo įsigyti kuponą į sanatoriją. Taip pat pervedė 250 eurų į nurodytą sąskaitą, tačiau negavo nei kupono, nei pinigų.

Abiem atvejais pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Palaimintoji Morgana

Matyt narkotikai brangsta, ar prieinamumas sumažėjo. Narkomanai dėl dozės viską padarys. Morgana palaiko ir laimina šį procesą.

tik

DEGRADAI gali užpuldinėti silpnesnius- senolius, vaikus ir t.t.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS