Sporto klube – bukas ir bukesnis | KaunoDiena.lt

SPORTO KLUBE – BUKAS IR BUKESNIS

Pačiame Klaipėdos centre įsikūrusio sporto klubo vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotas įrašas pretenduoja tapti geriausiu, tarp užfiksavusių kvailiausius metų nusikaltėlius.

Klubo „Central Gym“ vadovas Tadas Vilkas naktį į pirmadienį sužinojo, kad du jaunuoliai bandė apvogti jo įmonę.

Apie 1 val. nakties kameros užfiksavo, kaip pro apsaugines žaliuzes į sporto klubo registratūrą įsibrauna du jaunuoliai. Vienas jų, panašu, įtarė, kad gali būti užfiksuotas vaizdo stebėjimo kameromis, todėl net nakties tamsoje veidą slėpė po gobtuvu.

Kitas nieko nesibaimino ir buvo panašus į filmo-komedijos „Bukas ir bukesnis“ herojų, kuris iš susijaudinimo grauždavo nagus.

Gobtuvu veidą slepiantis vaikinas iškart nubėgo prie stalčiaus pinigams. Prijungtas prie signalizacijos stalčius pajudintas įjungė garsinį signalą.

Į policiją nesikreipėme. Pareigūnai turi ir svarbesnių darbų.

Tuo metu tamsiaplaukis, stambesnio sudėjimo vaikinas stovėjo tiesiai prieš kamerą, graužė nagus ir smalsiai žvalgėsi.

Vos tik užkaukė signalizacija, abu išsigando ir puolė bėgti.

Įrašas užfiksavo itin greitą vaikino, bandžiusio ištraukti pinigų stalčių, reakciją. Sprukdamas jis sumojo, kad reikėtų pastverti bent menką grobį, pribėgo prie stalo ir pagriebė kelis šokoladukus.

„Į policiją nesikreipėme. Pareigūnai turi ir svarbesnių darbų. Žala – menka, bet vaizdo įrašas turėtų padėti visomis prasmėmis. Pirmiausiai tikiuosi, kad šie vaikinai supras, jog yra užfiksuoti nusikaltimo vietoje ir daugiau taip nesielgs. Tikiuosi, kad ir kitiems verslininkams mano patirtis padės apsisaugoti. Man šis įrašas pasirodė labai juokingas. Supratau, kad komedijos autoriai savo personažus kūrė remdamiesi panašiais vaizdais“, – kalbėjo T. Vilkas.

Prieš kelerius metus į klubą buvo įsibrovę valdiškų namų auklėtiniai. Tada kameros juos taip pat užfiksavo. Dar net paauglystės amžiaus nesulaukę vaikai naktį bandė įvykdyti vagystę, o po dienos jie atėjo dar kartą klubo darbo metu ir norėjo pasinaudoti paslaugomis. Šie mažieji nusikaltėliai puikiai žinojo, kad įstatymas juos gina ir kad jie buvo pernelyg jauni, jog būtų teisiami.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Du bukiai

Daugiau tokių glušų rodykit! Nereiks nei kino filmų

Nesikreipė į policiją?

Kodėl?Bijo?

nnn

Pranešti policijai yra būtina, kadangi nebaudžiamumas tik skatina nusikalstamumą - kodėl nebandyti vėl, jeigu iš to tik bus pasijuokta ir niekas nesiskųs. Kadangi čia buvo įsibrauta į patalpas, tai žalos dydis svarbos nebeturi. INFORMUOKITE POLICIJĄ ir toliau juokitės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS