Sugyventinės žentą nudūrė gindamasis? | KaunoDiena.lt

SUGYVENTINĖS ŽENTĄ NUDŪRĖ GINDAMASIS?

Jauno klaipėdiečio mirtimi pasibaigęs konfliktas šeimoje įvykį tiriančių pareigūnų gali būti traktuojamas kaip būtinoji gintis.

Jauno klaipėdiečio mirtimi pasibaigęs konfliktas šeimoje įvykį tiriančių pareigūnų gali būti traktuojamas kaip būtinoji gintis.

Naktį į pirmadienį greitosios pagalbos medikai bei policininkai skubėjo į Naujakiemio gatvę, kur peiliu buvo subadytas vaikinas.

Vežamas į ligoninę sužeistas 1990 m. gimęs Kęstutis L. mirė.

Kaltininkas buvo sulaikytas įvykio vietoje. Tai yra 48 m. buto savininkas Leonidas D. Iškart po įvykio jis į alkoholio matuoklį įpūtė 2,02 promilės.

Įtariamąjį pareigūnai ėmėsi apklausinėti tik pirmadienį po pietų, reikėjo sulaukti, kol jis prablaivės.

Panašu, kad bute girtauta ne vieną dieną. Taip minėtas buto šeimininko sugyventinės dukros gimtadienis. Ši neseniai grįžo atlikusi kelių mėnesių laisvės atėmimo bausmę, tad džiaugsmo būta dar daugiau.

Kadangi jauna moteris neturėjo kur gyventi, drauge su savo sutuoktiniu apsistojo motinos sugyventinio bute. Kur kas vyresnis buto šeimininkas kentė sugyventinės žento smurtą, apie jį bylojo ir daugybė mėlynių ant Leonido D. kūno.

Panašu, kad ir sekmadienį vakare išgertuvių metu jaunasis įnamis puolė šeimininką. Konfliktas vyko virtuvėje. Nebežinodamas, kaip apsiginti, Leonidas D. stvėrė peilį ir juo dūrė Kęstučiui L.

Ar viskas vyko būtent taip, pareigūnai dar aiškinsis, būtent todėl jie ketina prašyti teismą suimti įtariamąjį ilgesniam laikui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zenonas lapinskas

ŽINAU KAIP VIENAS PATS DU KARTUS "UŽŠOKO" ANT DRAUGĖS STASĖS RANKOJE LAIKYTO PEILIO, IR MIRĖ. P.STASEI PRISIĖJO PARDUOTI PRABANGIAI APSTATYTĄ DVIEJŲ KAMBARIŲ SU HOLU BUTĄ IR PEREITI GYVENTI Į BENDRABUTĮ. ŠTAI KOKIOS VIENO ŽODŽIO "PATS" TEISINĖJE VALSTYBĖJE KAINA.NABAŠNIKAI PARODYMŲ NEDUODA."NEKALTOJI" REALIOS BAUSMĖS IŠVENGĖ, GAL IR GERAI ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS