Vagyste įtartas klaipėdietis prieš apsaugininkę nusivilko kelnes | KaunoDiena.lt

VAGYSTE ĮTARTAS KLAIPĖDIETIS PRIEŠ APSAUGININKĘ NUSIVILKO KELNES

Vogti iš parduotuvių įgudę klaipėdiečiai verčia apsaugininkus ne tik nenuleisti nuo jų akių, bet ir šokiruoja juos nepadoriais vaizdais.

Vogti iš parduotuvių įgudę klaipėdiečiai verčia apsaugininkus ne tik nenuleisti nuo jų akių, bet ir šokiruoja juos nepadoriais vaizdais.

Šeštadienį po pietų įtampos netrūko Baltijos prospekte 101 esančios parduotuvės apsaugininkams. Prekybos salėje dirbanti apsaugos darbuotoja pastebėjo neblaivų jauną vyrą, kuris galėjo būti į kišenes įsikišęs du butelius brangaus gėrimo ir ketino juos išsinešti nesumokėjęs.

Moteris pabandė sulaikyti įtariamąjį Michailą U. Kilo incidentas. Apsaugininkei pagelbėti pasišovė keli pirkėjai, jie sulaikė įtariamąjį vagyste bei jo draugą ir nuvedė į apsaugos kambarį.

Saugos tarnybos darbuotoja užrakino duris ir liepė įtariamajam traukti iš kišenių pagrobtus daiktus. Pokalbis buvo ne iš švelniųjų. Galima tik spėti, ką jis leido sau kalbėti, nes galiausiai atsisegė kelnes parodė moteriai lytinius organus.

Tuo metu Michailo U. draugas spardė apsaugos kambario duris ir reikalavo juos išleisti.

Netrukus atskubėjo policijos patruliai ir abu įtariamuosius sulaikė. Du buteliai viskio buvo grąžinti į prekybos salę, o abu vyrai buvo priversti nusiraminti. Michailas U. Į alkoholio matuoklį įpūtė 0,9, o jo draugas Aivaras J. – 1,8 promilės.

Beje, abu šie asmenys yra puikiai pažįstami 2-ojo policijos komisariato pareigūnams ir yra apibūdinami, kaip linkę vykdyti nusikaltimus.

Sekmadienį būta incidentų su vagimis ir kitose miesto parduotuvėse, tiesa, ne tokių drastiškų. Po pietų į Šilutės plente esančią ūkinėmis prekėmis prekiaujančią parduotuvę atėjo 34 metų Ina R. Šią moterį pažįsta visų didesnių prekybos centrų apsaugininkai ir nenuleidžia nuo jos akių. Šįkart moteris pabandė išnešti 500 litų kainuojančių daiktų. Tai jai nepavyko.

Moteris vos prieš savaitę buvo nutverta, kai senamiestyje iš parduotuvės bandė pavogti brangų gintaro gabalą. Ji yra laikoma vagysčių rekordininke, teisme pabuvojo daugiau nei 20 kartų. Paprastai ketindama vogti iš didesnių parduotuvių ji naudoja folijos maišą, kurį įdeda į savo rankinę, tikėdamasi, kad taip apsaugos vagiamus daiktus nuo apsaugos sistemos.

Sekmadienį vakare Taikos prospekte esančiame prekybos centre įkliuvo 38 metų Sergejus S. Jis pabandė pavogti 150 litų vertų prekių.

Abu šie įtariamieji pabuvojo policijos komisariate, kur buvo apklausti, o po to nugabenti į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

111

pagyvenusi moteris dirba apsaugoje, kazkoks marazmas, juokas ima.

Čiubaka

šaunuoliai tie kur suspardė krysas

pirkeja

Ten vyko masinės muštynės, o ne sulaikymas. Pirkėjai į darbą paleido kumščius ir talžė apsivogusiys be gailesčio. Visą tai buvo priversti stebėti nepilnamečiai vaikai ir kiti pirkėjai, kadangi niekas negalėjo išeiti. Parduotuvė buvo užrakinta. "Pagalbininkai" jautėsi kaip bokso ringe. Baisu irbšlykštu... Kam ta apsauga ir kaip ji dirba. Nebuvo tie vagys tokie aršūs, kokie žiaurūd ir negailestingi buvo "pagalbininkai".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS