Kas jiems yra? | KaunoDiena.lt

KAS JIEMS YRA?

Skaičiau dienraštyje ("Magą privertė legalizuotis", "Klaipėda", 2020 07 03) apie tokį keistą veikėją, pas kurį, pasirodo, pulkais klientai plūsta ir dar savo santaupas jam palieka. Tas burtininkas per metus uždirba daugiau nei aukšto rango valdininkas. Labai įspūdinga, kaip ir tai, kad pasaulyje pilna bepročių, kurie savo noru už visokius kliedesius sutinka mokėti.

Gintas

Stebina komisija

Skaičiau spaudoje, kaip kažkoks Vyriausiosios rinkimų komisijos atstovas vėl prakalbo apie balsavimą internetu ir kad rinkimų organizatoriai vėl kažko nespėjo padaryti, ir kad šįkart vėl negalėsime balsuoti virtualiai. Juk apie tai kalbama jau 10 metų. Jei toks balsavimas saugus, kodėl apie jį tik kalbama, bet nieko nedaroma, tik plakama liežuviais?

Zita

Baugina atvykėliai

Vasara įsibėgėja, ir matau, kaip žmonės išdrąsėjo po karantino. Jie vėl masiškai plūsta į pajūrį iš visos Lietuvos. Dėl to neramu. Juo labiau neseniai skaičiau, kad yra tokių neatsakingų žmonių, kurie net jausdami, jog serga, vis tiek marširuoja po šalį. Bijau, kad teks atnaujinti karantiną, o jei taip atsitiktų, mano šeimai tai būtų visiška finansinė katastrofa. Ir, manau, ne tik mūsų šeimai. Gal vis dėlto reikėtų riboti tų keliautojų migraciją, nes, kaip parodė pastarieji keli mėnesiai, šitas užkratas visai nejuokingas.

Genutė

Linkiu sėkmės

Dėkoju visai dienraščio "Klaipėda" redakcijai ir redaktoriui Sauliui Pociui. Labai džiaugiuosi, kad po karantino vėl sugrįžo pirmadienio numeris. "Klaipėdą" skaitau nuo studentavimo laikų, jau 50 metų. Labai patinka nuomonių puslapis. Tegul žmonės skaito dienraštį, nes jis tikrai įdomus.

Klaipėdietė Irena

Šiukšlynas varo į neviltį

Taip norėtųsi pasidžiaugti kuo nors geru, bet vis nesiseka. Šalia "Vingio" pasažo žmonės prekiauja daržovėmis ir vaisiais. Ir ten vienas toks prekiaujantis pavargėlis pavakary visas netinkamas kartonines dėžes tempia ir neša į greta esančius konteinerius, bet kažkodėl į vidų neįmeta, o nudrebia šalia. Dabar jau ta vieta virto panaši į sąvartyną. Niekas negali atsakyti, kas turi išvalyti. Nebežinome, kur kreiptis.

Pensininkė

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nesvarbu

svarbu dirbti kad nieko nedirbti visvien alga gauni

glušei Zitai

ar mūsų Lietuvai tik elektroninio balsavimo ir tetrūksta? Kai el sistemos nuperkamos belekaip ir belekokios, o praeitų seimo rinkimų kompiuterių ,,užlūžimas" atsakingu momentu parodė ko verta visa šita kadabra.O kasmetinis vaikų į darželius registravimas šalies savivaldybėse? IR JŪS GALITE RIMTAI KALBĖTI KAD REIKIA ĮVESTI ELEKTRONINĮ BALSAVIMĄ?!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS