Auksinės grandinėlės galia | KaunoDiena.lt

AUKSINĖS GRANDINĖLĖS GALIA

"Kokteilis" primena, kad ant kaklo nešiojama auksinė grandinėlė padeda nuo širdies permušimų ir esant dvasiniams sutrikimams. Šis metalas teigiamai veikia ir virškinimo sistemą.

Jau senovėje buvo žinoma, kad tik auksinės grandinėlės gali gelbėti nuo depresijos, ir taip pat jos gali suteikti daugiau pasitikėjimo savimi. Jei nepažįstamų žmonių kompanijoje jaučiatės nejaukiai, tačiau neturite galimybės atsisakyti dalyvauti tokiuose susibūrimuose, auksinė grandinėlė gali būti tikrai puikus pasirinkimas – ji padės jums jaustis kur kas patogiau.

Auksinis papuošalas veikia atpalaiduojančiai, padeda nuimti stresą bei įtampą. Žinoma, kad daugybė ligų užpuola būtent dėl patiriamo streso, tad jei atliekate labai įtemptą darbą, grandinėlė gali padėti sustiprinti jūsų sveikatą.

Ieškokite geresnės prabos

Jei netikite aukso gydomąja galia, grandinėlės iš šio metalo vis tiek gali būti tikrai puikus pasirinkimas. Šis taurusis metalas atrodo tikrai labai solidžiai ir paprastai nekelia alergijos, todėl puikiai tinka ir tiems žmonėms, kurie yra alergiški kitiems metalams.

Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kokia yra auksinių papuošalų praba – kuo ji bus didesnė, tuo mažesnis bus įvairių priemaišų kiekis. Pavyzdžiui, baltojo aukso lydinyje neretai yra naudojamas nikelis, kuris, kaip žinoma, sukelia alergiją. Jei nuspręsite rinktis būtent šio tauriojo metalo gaminius, pasidomėkite, kas sudaro aukso lydinį, ir venkite tokių gaminių, kurių sudėtyje yra nikelio.

Linksmieji tirščiai

Petriuko paklausė, ar jis gali prisiminti savo gyvenimo pačius laimingiausius penkerius metus.

– Žinoma, tai buvo tada, kai aš mokiausi pirmoje klasėje.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Irena

Tai jau kazin ar cia pasikabine labai geros prabos tas aukso grandines, labai panasu i sunu risamas grandines prie budos, kuo daugiau ant kaklo grandiniu tuo galva tustesne

Bele kas

Kartais auksiniai lenciugai pritraukia traumas,tamsiuoju paros metu,dažniausiai galvos(pakaušio)... Taip pat šie lenciūgai pritraukia neadekvačius asmenis su pistoletu rankoje...

Linksmai

pasirodo ir apie auksą galima kalbėti linksmai ir nerūpestingai. Štai šitie "kvadratiniai' su aukso lenciūgais tikrai jokiomis depresijomis neserga patys, bet puikiausiai gali susargdinti aplinkinius, kaimynus ir šiaip nepažįstamus pavyduolius, kurie gali kristi kaip lapai nuo infarkto ar insulto pamatę tiek daug aukso vienoje vietoje. Ir dar: labai vietoje ir laiku aukso dirbinių parduotuvės reklama šalia šios pseudo sveikatinimo apžvalgėlės

SUSIJUSIOS NAUJIENOS