Laimėjo 4 milijonus | KaunoDiena.lt

LAIMĖJO 4 MILIJONUS

Prancūzas Bleu Poitou, parduotuvėje nupirkęs bilietą, neturėjo didelių iliuzijų laimėti. Į jį surašė bet kokius skaičius arba įvairias savo gyvenimo datas.

Jis negalėjo patikėti, kad visi šeši skaičiai buvo tokie pat, kokius pranešė loterijos vedėja, ir kad laimėjo "džekpotą" – keturis milijonus eurų.

Vyriškio laimėjimą patvirtino žaidimo organizatoriai.

"Reikėjo keleto dienų, kol suvokiau, kas įvyko", – atviravo prancūzas.

B.Poitou neskubėjo sakyti, kur dės pinigus, tačiau patikino, kad "turi keletą planų".

Laimėtojas nėra užkietėjęs žaidėjas. "Lotto" skaičius bando spėti vos pusmetį. Tad sėkmė aplankė itin greitai.

Pinigai gundo vagis

Neretais atvejais būtent mūsų pačių neapgalvotas elgesys sukuria nusikaltėliams puikias progas pasikėsinti į loterijose laimėtus pinigus.

Todėl susilaikykite nuo pagundos viešinti negerus žmones galinčią sudominti informaciją internete. Informacija apie laimėtas loterijas, buvimo vietos publikavimas socialiniuose tinkluose (check-in), būnant toli nuo namų, ar girtis, kad išvykstate atostogauti – tik keli pavyzdžiai. Atostogų nuotraukomis socialiniame tinkle geriau pasidalinkite grįžę iš jų, o ne dar būdami išvykę.

Jei jūs galite prisijungti prie savo kamerų nuotoliniu būdu, vadinasi, tai gali padaryti ir norintieji peržiūrėti informaciją bei panaudoti ją kitais tikslais. Tačiau neįsirenkite nuotolinio vaizdo stebėjimo kamerų intymiose namų erdvėse – pavyzdžiui, miegamajame.

Saugokite ne tik laimėtus pinigus, bet ir savo būstą. Jei gyvenate privačiame name, pasirūpinkite ir kiemo saugumu. Jei daugiabutyje – paraginkite kaimynus kartu įsirengti spyną laiptinės duryse, vaizdo stebėjimo kameras (vieną – kieme ir vieną – laiptinėje), užtikrinti teritorijos apšvietimą.

Česka (397 719; nebūkite naivuoliai – saugos tarnybos lipdukas neužtikrins jūsų buto saugumo)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS