Varžybas sustabdė žaislų liūtis | KaunoDiena.lt

VARŽYBAS SUSTABDĖ ŽAISLŲ LIŪTIS

Amerikiečių ledo ritulio klubas "Hershey Bears" 26-ąjį kartą prieš Kalėdas savo arenoje surengė akciją, kurios metu žiūrovai mėtė į aikštelę pliušinius žaislus.

Pagal scenarijų meškiukai, zuikučiai, kačiukai, lapiukai ir kitokie žaislai "meškinų" rungtynėse su "Hartford Wolf Pack" į aikštelę turėjo skrieti po pirmo įvarčio. O jo nereikėjo ilgai laukti – 8-ąją minutę Christianas Djoosas taikliai atakavo svečių vartus. Tą pačią akimirką prapliupo žaislų liūtis.

Jie greitai surinkti į maišus, o varžybos pratęstos.

Suskaičiavę "laimikį", organizatoriai neslėpė džiaugsmo. Žmonės padovanojo 45 650 žaislų. Jie pagerino sau priklausiusį rekordą. Palyginti – praėjusiais metais žiūrovai atnešė 34 798 žaislus.

"Akimirka, kurios mes visi taip ilgai laukėme. Tai yra naujas pasaulio rekordas! Ačiū!" – savo socialiniame puslapyje džiaugėsi ir dėkojo ledo ritulio klubo atstovai.

Visos pajamos, gautos pardavus žaislus, bus skirtos labdarai – našlaičių namams, kitoms įstaigoms.

Panašios akcijos "Žaislų lietus" rengiamos ir kitose šalyse. Jos vyko ir per "Neptūno" krepšinio rungtynes "Švyturio" arenoje. Klaipėdiečiai, dosnumu pranokę kitų miestų gyventojus, į aikštelę buvo pasiuntę 2 821 ir 2 310 žaislų.

Meškinas – populiariausias

Pliušiniai žaislai – mieli, minkšti ir labai švelnūs. Taip apie juos pasakytų kone kiekvienas. Tačiau ar kada pagalvojote, jog ir šioje srityje vyrauja mados? Net ir minkšti žaislai varžosi dėl populiariausiųjų titulo. Tiesa, pliušinis meškinas veikiausiai visada išliks neįveikiamu lyderiu.

Apskritai pliušinukus dar galima skirstyti pagal tai, ką jie vaizduoja: gyvūnus ar kitus personažus. Taip pat – pagal kolekcijas. Esama nepaprastai populiarių pliušinių žaislų kolekcijų, apie kurias svajoja daugybė mergaičių ir berniukų.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klaipėdietė

Kur tuos pliušinius dėti, jie tik dulkes renka, labai nehigieniška

SUSIJUSIOS NAUJIENOS