Vyras liko be rago | KaunoDiena.lt

VYRAS LIKO BE RAGO

Shyamas Lal Yadavas lengviau atsiduso. Indui šiomis dienomis nuo galvos buvo pašalintas vadinamasis velnio ragas. Unikali operacija 74-erių ūkininkui buvo atlikta Sagaro mieste.

Darinys ėmė kilti prieš penkerius metus, po patirtos traumos, kai sutrenkė galvą. S.Lal Yadavas buvo įsitikinęs, kad praeis.

Pirmaisiais metais ragą pridengė plaukai, tačiau  jis vis augo. Kai indas kreipėsi į medikus, „velnio ragas“ buvo 10 cm.

Gydytojai ištyrė ir nudžiugino S.Lal Yadavą žinia, kad tai gerybinis navikas, susidaręs iš keratino, kurio yra plaukuose ir naguose.

Tačiau medikai atsisako (o gal nežino) skelbti tikslią priežastį, kodėl indui išaugo svetimkūnis. Pagrindinė versija – saulės radiacija.

Pakeiskite nuomonę

Plaukų kirpimas neturi įtakos jų augimo greičiui.

Žinokime apie save

Oda yra didžiausias žmogaus organas. Jos svoris – 15 proc. kūno masės.

Visokių yra, visokių reikia

2005 m. birželį  Jutos (JAV) valstijos gyventoja Caroline Smith internetiniame aukcione už 15 tūkst. dolerių pardavė teisę padaryti jai ant kaktos kokios nors reklamos ilgalaikę tatuiruotę. Šiuo pasiūlymu pasinaudojo populiarus Rusijos kazino.

Nugirstas pokalbis

– Klausyk, vakar autobuse tavo žmoną sutikau. Tai ji man tokį anekdotą papasakojo, kad juokdamasis vos iš lovos neiškritau.

Linksmieji tirščiai

Vedybų naktį vyras pažadėjo žmonai, kad niekada nepažiūrės į jos juodą dėžę spintelėje. Po 25 metų vyras neiškentė ir pažvelgė į vidų. Ten rado 3 kiaušinius ir 10 tūkstančių grynųjų. Paklausė žmonos, ką tai reiškia.

– Kiekvieną kartą, kai buvau tau neištikima, į dėžę dėjau po kiaušinį.

– Na, tris kartus per 25 metus galiu tau atleisti, bet iš kur pinigai?

– Matai, kai dėžė prisipildydavo, kiaušinius parduodavau.

Česka (397 719; kuo skiriasi vyras ir moteris? Labai geras klausimas pamąstymui)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS