Daugiabučio laiptinėje Šiauliuose aptiktas vyro kūnas | KaunoDiena.lt

DAUGIABUČIO LAIPTINĖJE ŠIAULIUOSE APTIKTAS VYRO KŪNAS

  • 2

Šiauliuose sekmadienį rastas neaiškiomis aplinkybėmis mirusio vyro kūnas.

Apie 10.30 val. Šiauliuose, Draugystės prospekte, daugiabučio namo laiptinėje, rastas nenustatytos tapatybės apie 40 metų amžiaus mirusio vyro kūnas be išorinių smurto požymių, pranešė Policijos departamentas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pil.

Žmonės ne šunys ir katės, tačiau silpnesniem žmonėms niekas nepadeda jau 30 metų Lietuvoje. Iš bedarbių atėmė butus,kurie neturėjo pinigų susimokėti už paslaugas, tokių būdų tapo benamiais. Žinau žmogų kuris su dvejais aukštųjų mokslų diplomais tapo benamis ,ir butas buvo atimtas antstolių .Tokius butus pirmo miestų savivaldybių tarnautojai, antstolių giminės, nes jie būna visada pigūs,labai naudinga .Taip Lietuva Lietuvoje globoja savo žmones paversdami valkatom,bomžais,benamiais beteisiais.O migrantam,veltėdžiams ,juodašikniams dienai skire 15,-€. Žmogaus teisiu ginejai is kažkur atsiranda nemokami ,p.Ručiene gailestingoji ,kitataučiams nemokama jos paslauga. Kaip gali lietuvis būti patriotas savo šalies ,dėl ko,už ką ir t.t..... .Apmąstykite ....!!!!?

Mirė nuo Covid skiepo

Kitaip ir būti negali, šitiek žmonių dabar randama mirusiu be išorinių smurto žymių. Kad ir Kaune vakar rastas gatvėj apie 50 metų vyras be jokių išoriniu smurto žymių.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS