Panevėžio rajone nukrito ultralengvasis lėktuvas, pilotas žuvo | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽIO RAJONE NUKRITO ULTRALENGVASIS LĖKTUVAS, PILOTAS ŽUVO

  • 3

Penktadienį Panevėžio rajone įvyko skaudi nelaimė. 

Apie 17.21 val. Stetiškių kaime nukrito ultralengvasis lėktuvas.

Panevėžio apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausiasis specialistas Tadas Martinaitis portalui kauno.diena.lt teigė, kad įvykio vietoje žuvo pilotas. 

Pirminiais duomenimis, per nelaimę aplinkiniai nenukentėjo.

Teigiama, kad pilotas skrido vienas.

„Faktą patvirtiname, nukrito ultralengvasis lėktuvas, žuvo pilotas. Įvykį tiria specialiosios tarnybos“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovas.

Kaip pranešė ELTA, žuvusiojo tapatybė jau žinoma. Yra nustatyta, kad tai Lietuvos pilietis, vietinis skraidymo entuziastas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tikrai

Subotina i kaliuze

JURIJUS SUBOTINAS> GIMTAJAM KAUNUI

SUBOTINAS SU PROKURATURA PRADEJO R.Juknevicienes IKITEISMINI TYRIMA. Gerb. Lietuvos zmones, siandiena, 2019 metais, rugsejo 27 diena,as, Jurijus Subotinas gavau is Vilniaus apygardos prokuraturos, vyr. prokurores Rimutes Dzimanavicienes pranesima, pagal mano pareiskima(reg. Nr.AP-23386), kad nuo 2019-09-23 atnaujintas ikiteisminis tyrimas(NR.02-2-OOO81-19) europarlamentares Rasos Juknevicienes adresu, pagal Baudziamo Kodekso 154 str. 1 d.( smeiztas, melaginga informacija,baudziamas bauda arba laisvės apribojimu, arba arestu, arba laisves atemimu iki vieneriu metu). Si ikiteismini tyrima buvo bandoma nutraukti Vilniaus miesto apylinkes prokurores Renatos Augustavicienes iniciatyva, taciau teisingumas bei mano argumentai si karta nugalejo. As viska darysiu, kad smeizikai ir sukciai atsakytu uz mela, smeizta ir klaidinancia Lietuvos zmones informacija. Prasau visus isplatinti tai. Pagarbiai, Jurijus Subotinas. tel 8 609 48037.

SOS

O Kaune Linksmadvaryje parasparniai iki sutemų smaginasi virš gyvenamųjų namų. Kas atsakingas už gyventojų saugumą ir keliamą triukšmą, viršijantį ES normas? Kas ta VšĮ Transporto kompetencijos agentūra, išduodanti leidimus treniruotis ir sukti ratus gyvenamuosiuose mikrorajonuose ??? Kur žiūri už triukšmo mažinimą atsakingi savivaldybės darbuotojai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS