Dainininkės S. Jakubėnaitės augintinę sužalojo agresyvus šuo | KaunoDiena.lt

DAINININKĖS S. JAKUBĖNAITĖS AUGINTINĘ SUŽALOJO AGRESYVUS ŠUO

  • 12

Žinoma dainininkė Simona Jakubėnaitė feisbuke pasidalijo istorija apie tai, kaip jos augintinę užpuolė nevaldomas Stafordšyro terjeras.

„Galvojau išgyvensiu skausmą pati tyliai, bet nusprendžiau pasidalinti dėl kitų šuniukų. Į policiją nesikreipiau, nes tiesiog mano šuns gyvybė buvo svarbesnė, ją vežti pas veterinarus tuoj pat“, – pasakojo Simona.

Moteris perspėjo panevėžiečius, mėgstančius pavedžioti savo augintinius Žaliojoje girioje.

„Žinau, kad daug kas iš draugų vaikštote Žaliojoje, būtent toj vietoj, kur buvo užpulta Ditte nevaldomo Stafordšyro patino, kurio šeimininkas neturėjo net pavadėlio ir buvo tiesiog nevaldomas. Pirmas takelis už pažintinio tako prieš Šilelio posūkį. Ten lankosi vaikai, šeimos, kiti šuniukai ir šunys. BŪKITE LABAI ATSARGŪS. Nes, pasirodo, ten atvažiuoja pavedžioti ir tokių šunų“.

Dainininkė nuo agresyvaus šuns tik per plauką nenukentėjo pati. 

„Daktarai sako, kad mums dar pasisekė. Mano rankos buvo ant stafo dantų“, rašė Simona. 

Ji pasidalijo ir sužalotos savo augintinės nuotrauka, kurioje matyti didelė žaizda.

GALERIJA

  • Dainininkės S. Jakubėnaitės augintinę sužalojo agresyvus šuo
  • Dainininkės S. Jakubėnaitės augintinę sužalojo agresyvus šuo
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

ALGIS

TAIP VYKSTA NATŪRALI ATRANKA GAMTOJE IR JOKIOS TRAGEDIJOS NĖRA , GAMTOJE GALIODA ''DŽIUNGLIŲ ĮSTATYMAS'' -- STIPRESNIS NAIKINA SILPNESNĮ, TIK KAI KURIE žmogėnai TO NESUPRANTA IR BANDO EITI PRIEŠ GAMTĄ .

Anonimas

Iškart pasipylė , kad šuo kaltas , ogi NE šeimininkas -- šudžius , pasikėles - jam subinę gerai išspardyti!!! Už tuos ką prisipratinome - kaltę nešam mes -- vykduk savo pareigą , kaip priklauso ....

Anonimas

Argi sunku turėti šuniui pavadėlį, negi geriau, kad po to sužeistų kitą vaiką, šuniuką. Labai liūdna, kad sužalojo šuniuką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS