Sakartvelo kalnų upėje rastas žuvęs lietuvis | KaunoDiena.lt

SAKARTVELO KALNŲ UPĖJE RASTAS ŽUVĘS LIETUVIS

  • 16

Sakartvele žuvo, kaip spėjama, su grupe plaustais kalnų upe keliavę du lietuviai, vienas jų – juvelyrikos parodą „Amber Trip“ organizuojančios bendrovės įkūrėjas ir vadovas Giedrius Guntorius, skelbia naujienų portalas „15min“.

Vietos žiniasklaidai skelbiant apie upėje rastą vieno lietuvio kūną, G. Guntoriaus žūtį portalui patvirtino jo dukra Odilija Guntoriūtė.

Tikslios nelaimės aplinkybės kol kas nėra aiškios.

Vietos žiniasklaida pirmadienį skelbė, kad du žmonės iš 11 asmenų grupės yra dingę be žinios, tačiau jų pilietybės neminėjo. Ši grupė, anot Sakartvelo spaudos, plaukė plaustais Dušečio rajone, Gudamakario slėnyje, į šiaurę nuo sostinės Tbilisio.

Kaip skelbia „15min“, antradienį Sakartvelo televizija „Formula“ pranešė, kad Gudamakari slėnyje, Aragvio upėje raftingo metu apvirtus valčiai dingo du žmonės. Pirmadienį vieno lietuvio kūną gelbėtojai ištraukė iš upės, kito vis dar ieškoma.

Užsienio reikalų ministro atstovė spaudai Paulina Levickytė nurodė, kad ministerija ir Lietuvos ambasada Sakartvele kol kas negavo informacijos apie įvykį, tačiau pati kreipėsi į vietos institucijas ir laukia atsakymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Uzuojauta

Uzuojauta tiems, kurie nebrangindami savo gyvybes, patys sau iesko mirties ir ja dazniausiai ir randa. Uzuojauta mirusiuju artimiesiems.

Kaimietė

ir ko ten belstis smerties ieškot?!

tam Net

kas čia keisto. Reikia džiaugtis, kad dar rado. Matyt žmogeliai nežino,kas tai yra Gruzijos kalnų upės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS