Šiurpi avarija nusinešė dar vieną gyvybę | KaunoDiena.lt

ŠIURPI AVARIJA NUSINEŠĖ DAR VIENĄ GYVYBĘ

  • 5

Kraupi avarija, įvykusi penktadienį po pietų Klaipėdos rajone, pareikalavo dar vienos aukos. Ligoninėje užgęso 18-mečio keleivio gyvybė.

Vakar po pietų, kaip spėjama, dėl slidžios kelio dangos, skaudi nelaimė įvyko už kelių kilometrų nuo Vėžaičių Plungės link.

"Audi 80" automobiliu važiavę trys vaikinai ir dvi merginos namų Plungės rajone nepasiekė. Mašina slidinėjo kelyje ir rėžėsi į atvažiuojantį į benzinvežį. Abi transporto priemonės nusirito į pakelę.

Avarijos metu iškart žuvo 18-mečiai – lengvojo automobilio vairuotojas ir greta sėdėjęs keleivis.

Drauge važiavusios dvi merginos ir vaikinas išgabenti į ligoninę. Pastarasis ligoninėje mirė. Jaunuoliai važiavo iš Klaipėdos, kur mokėsi, namo į Plungės rajoną.

Paaiškėjo, kad vilkiko vairuotojas išgėręs, nes į alkoholio matuoklį įpūtė 0,75 promilės. Nors avarijos kaltininkas ne jis, šio žmogaus laukia nemenki nemalonumai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tai Linaai

ne valdžią kaltink, o be smegenų vairuojančius. Buvo pranešta per visus kanalus, kad oro sąlygos blogos, kad būtina laikytis atsargumo. Jei tavęs paklausyti, tai visi keliai turi būti prišpikuoti kelio ženklų. Jų yra pakankamai, tik reikia juos pamatyti ir reaguoti. Baisiai gaila jaunų žmonių, bet dažniausiai jie ir nesilaiko eismo taisyklių.

www

Gaila jaunų žmonių, kad tokie jauni turi palikti šį pasaulį, tegul būna lengva Lietuvos žemelė, didelė užuojauta tėveliams ir giminėms:(((

Vaituotojas.

Nereikia kaltinti kitu .Patys vairuokite atsargiai.Nebegkite i gatve neisitikine ,kad esate saugus.Automobilio per sekunde ,kad ir neslydziam kely nesustabdysi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS