Šokiravo net ir visko mačiusius: moters kūne mįslingai atsirado stiklo šukė | KaunoDiena.lt

ŠOKIRAVO NET IR VISKO MAČIUSIUS: MOTERS KŪNE MĮSLINGAI ATSIRADO STIKLO ŠUKĖ

  • 2

Šiaulių policija atliko tyrimą dėl sunkaus moters sužalojimo – aiškinosi, kaip jos plaučiuose atsidūrė stiklo šukė, iš pradžių palaikyta peilio geležte.

Paskutinę praėjusių metų dieną Šiaulių ligoninės medikai informavo policiją, kad ruošia operacijai jau porą savaičių pas juos gydomą moterį, mat šios kūne aptiko peilio geležtę. Ši buvo praėjusi per plautį, diafragmą, storąją žarną ir skrandį.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.

Šiaulietė gruodžio 18-ąją į ligoninę dėl virškinamojo trakto negalavimų buvo atvežta iš namų. Jos vyras paaiškino, kad svetimkūnis žmonos kūne galėjo atsirasti lapkričio 20 dieną, kai moteris būdama neblaivi per stipriai trinktelėjo savo buto balkono duris, durų stiklas sueižėjo ir išbyrėjo, o vėliau moteris užvirto ant šiukšlių kibiro su šukėmis.

Kadangi šiaulietei pradėjo skaudėti nugarą, ji pamanė, kad susimušė griūdama, todėl kurį laiką vaikščiojo su specialiu įtvaru, nešiojamu esant stuburo išvaržai. Galiausiai moteris nebegalėjo valgyti, pradėjo streikuoti žarnynas, ji nusilpo ir kreipėsi į medikus.

Šie per operaciją išėmė devynių centimetrų ilgio stiklo nuolaužą. Medikai iš pradžių ją palaikė peilio geležte, nes buvo panaši pagal formą.

Šiaulių VPK nuotr.

GALERIJA

  • Šokiravo net ir visko mačiusius: moters kūne mįslingai atsirado stiklo šukė
Shutterstock ir Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Jei vyro versija tikra, tai tik viena mintis- neįtikėtinai gajūs tie alkoholikai, ir alkoholio vartojimo prevencijai straipsnis visai netinkamas :-D

bum

uzezaumarija...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS