Šunelio dingimo istorija – su laiminga pabaiga: pareigūnams pavyko keturkojį sugrąžinti šeimininkams | KaunoDiena.lt

ŠUNELIO DINGIMO ISTORIJA – SU LAIMINGA PABAIGA: PAREIGŪNAMS PAVYKO KETURKOJĮ SUGRĄŽINTI ŠEIMININKAMS

  • 14

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalino laiminga istorija, kai dingusį keturkojį pavyko sugrąžinti šeimininkams.

Pareigūnai pasakoja, kad, visai netikėtai, patruliuojant naktį, pastebėjo keliu vaikštinėjantį gyvūnėlį. Kaip paaiškėjo vėliau, keturkojis turėjo šeiminkus bei buvo labai ieškomas.

„Šiąnakt apie 3 val. nakties, Jurbarko rajono PK Reagavimo skyriaus tyrėja Laura Dabašinskienė ir vyriausiasis patrulis Mantas Tamkevičius patruliuodami pastebėjo ant pagrindinio kelio vaikštinėjantį juodą mažą šuniuką. Mantas buvo pastebėjęs, kad Jurbarko skelbimuose kaip tik ieškomas panašus šuniukas.

Pareigūnai sustojo, atidarė tarnybinio automobilio duris ir šuniukas nedvejodamas, visas laimingas šoko į tarnybinį automobilį, iš karto prisiglaudė prie kelių, nes buvo labai sušalęs.

Po to, pareigūnai surado skelbimą „Facebook“ ir paskambino šuniuko ieškojusiems šeimininkams, prisistatė ir paklausė, kur atvežti surastą šuniuką. Šeimininkai buvo be galo laimingi, pareigūnai ne ką mažiau“, – pareigūnai rašė feisbuke.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Marius

nesilaiko saugaus atstumo patys

Aistė

Ale paskaičius kai kurių komentarus, tai britku darosi. Tai mūsų pareigūnai nieko nedaro, o kai pagelbėjo vargšam gyvūnui, vėl bl** negerai, nes dėmėsys ne žmonėms mat skirtas, nes visur visada žmonės viskuo nuskriausti. Liaudis, būkite kiek paprastesni ir supratingesni, kol visai nedegradavome šioje Žemėje!

ALGIS

''Su laiminga pabaiga'' reiškia viai ką kitką .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS