V. Ušacko šeimoje – dar viena netektis: užgeso brolio gyvybė | KaunoDiena.lt

V. UŠACKO ŠEIMOJE – DAR VIENA NETEKTIS: UŽGESO BROLIO GYVYBĖ

  • 17

Buvusio užsienio reikalų ministro ir ilgamečio diplomato Vygaudo Ušacko šeimoje – netektis. Mirė jo brolis Eugenijus Ušackas.

Pastarąją žinią V. Ušackas penktadienį patvirtino portalo 15min.lt žurnalistams. „Jis kovojo iki galo. Beveik po 8 mėnesių, po operacijų. Iškovojo, kiek galėjo, ir nutrūko styga“, – sakė ilgametis diplomatas.

Primename, kad V. Ušackas spalio 9 dienos popietę neteko ir mamos. 87 metų moteris žuvo per avariją, kurią neblaivus sukėlė dabar jau taip pat velionis ilgamečio diplomato brolis E. Ušackas.

Eismo įvykis, pasiglemžęs V. Ušacko mamos gyvybę, įvyko rudenį Ukmergėje, S. Daukanto gatvėje, prie garažų, kai automobilis „Honda“ rėžėsi į medį. Atvykus specialiosioms tarnyboms, vairuotojas buvo rastas be sąmonės, o keleivei, gimusiai 1932 metais, medikai konstatavo mirtį.

Lietuvos policijos nuotr.

„Iš medikų sužinojau, kad broliui buvo atlikta operacija. Brolis neteko sąmonės. Buvo nustatyta, kad broliui vairuojant trūko kraujagyslė ir kraujas išsiliejo į smegenis. To pasekmė – įvykusi avarija. Mama žuvo, o jis sunkiai sužalotas. Broliui atlikta kaklo slankstelio operacija, yra lūžių. Jis guli reanimacijoje. Tikimės, kad jis atsigaus“, – tąkart portalo kauno.diena.lt žurnalistams kalbėjo V. Ušackas.

Vilniaus apskrities policijos atstovai patvirtino, kad ilgamečio diplomato broliui buvo atlikti kraujo tyrimai. Nustatyta, kad avariją sukėlusio vairuotojo kraujyje rasta 1,32 prom. alkoholio.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Nesamonė

Jei nežinote apie žmones, tai nekomentuokite iš vis. Labai paprasta teisti žmones, kuriu jau nėra..

Zenonas

Pijokui kelias į pragarą

Nuomonė

Zenonai, o tu idiotas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS