Be netikėtumų – niekaip: E. Dragūnas teisme nepasirodė, jo advokatas išbrauktas iš sąrašų | KaunoDiena.lt

BE NETIKĖTUMŲ – NIEKAIP: E. DRAGŪNAS TEISME NEPASIRODĖ, JO ADVOKATAS IŠBRAUKTAS IŠ SĄRAŠŲ

  • 7

Pirmadienio popietę Vilniaus apylinkės teismas ketino narplioti baudžiamąją bylą, kurioje atlikėjas Egidijus Dragūnas-SEL kaltinamas pasipriešinimu policijos pareigūnams ir nesunkiu jų sveikatos sutrikdymu.

Tačiau posėdyje E. Dragūno nepavyko išvysti – jis į teismą neatvyko.

Kaip praneša 15min.lt, kaltinamasis prasitarė, kad prastai jaučiasi, o E. Dragūno advokatas kone paskutiniu momentu pranešė, kad nebegali eiti savo pareigų.

Svarstymą teko atidėti.

Primename, kad incidentas, dėl kurio pradėta baudžiamoji byla, įvyko 2020-ųjų rugpjūtį Vilniuje, kai automobiliu „Bentley“ važiavusį ir, įtariama, telefonu kalbėjusį E. Dragūną  sustabdė policija. Tarp atlikėjo ir pareigūnų įvyko konfliktas, buvęs SEL lyderis buvo uždarytas į areštinę. E. Dragūnui buvo pateikti kaltinimai dėl pasipriešinimo policijai ir nesunkaus policininkų sveikatos sutrikdymo. Atlikėjas kaltinimus neigia.

 

Sužaloti policininkai pareigūnai ilgą laiką negalėjo dirbti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

vincas

Dabartiniai policininkai arsiasni nei buvusieji tarybiniais laikais stribai.Nors daugumoje matomai i policija eina dirbti buvusiu milicininku vaikai,anukai,ir kiti tingintys dirbti.Kadangi policijoje truksta kadru, tai renkami visokie kreivi ,sleivi ,ir kuproti.Jie neturi jokios morales,uzuojautos,gailestingumo.Jeigu jau koks policininkas isgelbejo vaika ar padejo mociutei-tai aprasoma arba parodoma per tv.visai Lietuvai-kai toksai poelgis turetu buti kasdieninis ir daznas.Dazniausiai eilinio lietuvisko policininko braizas yra toks:stovi policijos masina igrusta i krumus o pasislepe kokie maziausiai trys vardu policininkais su rukstanciais dumais is nasru zvejoja aukas.

o mentai

įvykio vaizdo įrašą turi? Jeigu ne - mentai meluoja. Savo akim mačiau kai mentai vairuotojui, prisisegusiam diržu, sukalė protokolą už vairavimą be diržo. Ir nubaudė, nors buvo trys liudininkai kad mentai melavo.

fas fas

jau lietuvos mentai tokie jautrus, turbut pasake, kad nagai negraziai lakuoti, tai mentas pora savaiciu negalejo atsigauti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS