Jonaviškio garaže rastos vazonuose auginamos kanapės: gresia ilgi metai kalėjimo | KaunoDiena.lt

JONAVIŠKIO GARAŽE RASTOS VAZONUOSE AUGINAMOS KANAPĖS: GRESIA ILGI METAI KALĖJIMO

Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos apie asmenį, kuris galimai nelegaliai disponuoja ir platina narkotines medžiagas Jonavoje, atliko kratas. Pareigūnų įtarimai, kaip praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pasitvirtino.

Itin kruopštaus ir operatyvaus pareigūnų darbo dėka Jonavoje, įtariamojo garaže, buvo rasta kruopščiai paslėpta nedidelė galimai narkotinių medžiagų auginimo laboratorija: rasti ir paimti penki vazonai su augančiomis kanapėmis, elektroninės svarstyklės, maišelis su galimai kanapių sėklomis bei folijos gumulėliai su galimai augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis.

Vyrui, gimusiam 1986 m., paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamąjį kodeksą, už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės Penktojo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

>kaunietis

O dabar jobana debilė

Kaunietei iš Kaimo apsimeta Kaunietis

Kokia čia stora kiaulė rašė?

apie

koki dar /teisinguma/ gali buti kalba jei negali auginti augalo savo reikmems absurdas iki biurokratynio nuzmogeimo dabar sodins zmogu gadins jo gyvenima o kad kazkoks Jurbarko /itakingo/ bandito sunelis banditas gyvybes ciut neatemes mergaitei paleidziamas nera zodziu o kaip suzinojau tas tevelis jau prie sovietu kele kipisa linu fabrike ir tai eilinis muzikelis turis rysiu su nusikalteliais is /agurkinio/ eurodarzo ir galvoja kad su gasdinimais uzciaups visus neiseis runkeli teks uz viska atsakyt geriau pasimelsk uz savo suneli kuri bandysi uz babkes issukt i uzsieni bet perdaug visi zino NEPAVYKS.......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS