Kontrabandinius rūkalus baltarusiai vežė senu dviračiu | KaunoDiena.lt

KONTRABANDINIUS RŪKALUS BALTARUSIAI VEŽĖ SENU DVIRAČIU

  • 4

Ignalinos rajone pasieniečiai sulaikė du baltarusius, dviračiu gabenusius du tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

Ketvirtadienį naktį Vilniaus pasienio rinktinės Puškų užkardos pareigūnai ties Ignalinos rajono Skrytelių kaimu pagal išankstinę Kriminalinės žvalgybos pareigūnų informaciją patikrinti sustabdė du vyrus.

Jie stūmė seną dviratį, kurio priekyje ir gale buvo bagažinės. Ant jų buvo uždėti keturi ryšuliai, apvynioti polietilenu.

Paaiškėjo, kad Lietuvoje legaliai buvę 39-erių ir 42-ejų Baltarusijos piliečiai gabeno 2 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių ’’Fest” su Baltarusijos akcizo ženklais.

Užsieniečiai dar turėjo dvi radijo ryšio priemones "Motorolla” ir kelis šimtus eurų.

Su įkalčiais įkliuvusiems baltarusiams dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką pradėta administracinės bylos teisena. Jiems gresia baudos nuo 5200 iki 6000 eurų.

Šią bylą nagrinės teismas. Pasieniečiai įteikė šaukimus į jį atvykti ir po apklausų abu užsieniečius paleido. Cigaretės ir kiti daiktai saugomi Puškų pasienio užkardoje.

 

GALERIJA

  • Kontrabandinius rūkalus baltarusiai vežė senu dviračiu
  • Kontrabandinius rūkalus baltarusiai vežė senu dviračiu
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Pagal skandinaviska modeli ponia Sakaliene ir KO paruose projekta ,kad reiketu bausti ne prostitutes,o tuos kas tom paslaugom naudojasi.Tai ir cia gal ponia koki modeli pritaikytu,gal afrikietiska ?...

Nu tai

gi neturi biedni žmogeliai nei elektromobilių, nei galimybės elektromobilių biznį stumt, taršos mokesčiais pamosuojant. Smulkūs kontrabandininkai smulkią kontrabandą daro, todėl anuos ir pagauna, o visų valdžių daroma kontrabanda per didelė, kad aną pagautum.

Seklys morka

O "batka" zino, ka jo "komsomolcai" isdarineja ar cia valstybiniai kontrabandininkai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS