Neblaivūs vyrai sumušė policininkus | KaunoDiena.lt

NEBLAIVŪS VYRAI SUMUŠĖ POLICININKUS

  • 6

Panevėžyje ir Rokiškyje neblaivūs vyrai sumušė policininkus.

Sekmadienio naktį 1.55 val. Panevėžyje, Dariaus ir Girėno gatvėje, 30-metis vyras plūdosi necenzūriniais žodžiais. Jis rankomis ir kojomis smūgiavo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių kuopos 1-ojo būrio vyriausiesiems patruliams į įvairias kūno vietas.

Šeštadienį Rokiškio pareigūnams taip pat pasipriešino neblaivus vyras.

12.45 val. į Rokiškio rajono policijos komisariatą asmenybės nustatymui ir protokolo surašymui buvo pristatytas 62 metų vyriškis. Jis viešoje vietoje vartojo alkoholį.

Policininkai alkoholio kiekio matuokliu norėjo nustatyti vyro girtumą, tačiau jis ėmė triukšmauti, elgtis agresyviai, kelis kartus smūgiavo pareigūnui į veidą. Dalį smūgių pareigūnas atrėmė, tačiau du kartus buvo pataikyta į veidą, skelbia Policijos departamentas.

Triukšmadarys sulaikytas, alkoholio kiekio matuokliu jam nustatytas 2,03 prom. girtumas.

Rokiškio ligoninėje pareigūnui nustatytas kairės akies paakio sumušimas, patinimas, kraujosrūva. Po incidento jis tarnybą tęsė toliau.

Neblaivus vyras uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Šiaip

Anokie čia policininkai jei muša visi kas netyngi..... :D

...

Jei jau pensininkai policininkus sumuša, tai policininkes ir 'patvarkytų': AR vieta moterims policijoje, KAM tie kliedesiai apie lyčių lygias teises JEI joms fiziniai normatyvai mažesni? (ach, tiesa, 'kiaulės lygesnės'...)

"Vyrai"

Na ir kur jūsų smarvė dėl moterų policijoje? Girtam kvailiui nėra skirtumo , vyras ar moteris, su uniformą, ar kitaip apsirengęs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS