Padėti norėjusius karo policininkus puolė peiliu | KaunoDiena.lt

PADĖTI NORĖJUSIUS KARO POLICININKUS PUOLĖ PEILIU

  • 12

Karo policijos pareigūnai padėjo sulaikyti agresyviai besielgusius ir avariją padariusius asmens, penktadienį pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Trečiadienį Karo policijos Kauno įgulos patruliai vyko iš užduoties ir kelio Rukla–Gegužinė, esančio Ruklos seniūnijoje, griovyje pastebėjo automobilį BMW.

Karo policininkai sustojo norėdami suteikti pagalbą ir automobilyje rado sėdinčius du civilius, kurių pasiteiravo, kas nutiko, ar nereikia medikų pagalbos, tačiau nei vairuotojas, nei šalia sėdėjęs keleivis nesugebėjo rišliai atsakyti į užduotus klausimus.

Įsitikinę, kad automobilyje esantiems asmenims nereikia medicininės pagalbos, kariai paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir iškvietė policijos pareigūnus, nes civiliai asmenys sukėlė įtarimą, jog gali būti neblaivūs. Tuo metu į įvykio vietą atvažiavo automobilis „Volkswagen Passat“, iš kurio išlipo vyriškis, prisistatęs automobilio BMW vairuotojo ir keleivio draugu.

Jis ragino automobilyje sėdinčius asmenis persėsti į jo automobilį ir vykti kartu, o BMW sėdėję vyrai, nepaisydami karo policininkų nurodymo likti automobilyje, savavališkai išlipo iš automobilio, tapo agresyvūs, nepakluso reikalavimams ir bandė persėsti į kitą automobilį.

Abu asmenys grasino kariams susidoroti, vartojo necenzūrinius žodžius. Perspėjus, kad bus panaudotos specialiosios priemonės – dujos ir antrankiai, vairuotojas iš kišenės išsitraukė dujų balionėlį ir atlenkiamą peilį, artėdamas link karo policininkų grasino papjauti.

Agresyvų vyrą sustabdė karo policininkas, išsitraukęs ginklą. Tada grasintojas nusviedė peilį ir dujų balionėlį į šalį. Kariai agresyviam vyrui uždėjo antrankius ir perdavė atvykusiems policijos pareigūnams.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Rimas

Saunuoliai

Emigrantas

Šaunuoliai karo policininkai,tokie gal padarytų tvarką.Užsienyje taip yra,įvykio nereikia,jeigu pamatė žmogų nusvirusi mašinoje,stapdo mašiną,klausia ar reikia pagalbos.Gatvėje ,vakarop jeigu eisi nuliūdes,jie tai mato,sustoja paklausia ,ar viskas gerai,ar nereikia pagalbos.Taip yra ,teko būti ,buvome nustebe ir patenkinti ,kaip rūpinasi žmogumi.

Anonimas

tam --manjana-- as juk tau sakiau ---apziok kusy -maziau usi ...apziiok du ir gal uzdusi....tu evoliucijos nuograuza...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS