Išgertuves nutraukė pareigūnų vizitas: gerai žinomas prasižengėlis vėl prisidarė rimtų nemalonumų | KaunoDiena.lt

IŠGERTUVES NUTRAUKĖ PAREIGŪNŲ VIZITAS: GERAI ŽINOMAS PRASIŽENGĖLIS VĖL PRISIDARĖ RIMTŲ NEMALONUMŲ

  • 1

Alkoholis vienam Pakruojo gyventojui, matyt, jau – kaip brolis. Apsvaigęs vyras vis susiduria su policija. Kiek anksčiau 51-erių pakruojiškis ne kartą yra įkliuvęs neblaivus minantis dviračio pedalus. Tačiau šiemet vyras dviratę transporto priemonę iškeitė į didesnę – išgėręs vis sėda prie automobilio vairo, pasakojama LNK reportaže

Policijos pareigūnai į šiuos namus Šukionių kaime užėjo neatsitiktinai. Ekipažas ieškojo gerai policijos pareigūnams žinomo 51-erių pakruojiškio, kurį įtarė pavogus automobilį.

„Už ką man dedate atrankius?“ – nerišliai vebleno vyras, kuriam pareigūnai paaiškino, kad įtariamas automobilio vagyste.

Vyras nelabai apsidžiaugė išvydęs tokią policijos kompaniją, nes vakarojo sau ramiai su draugais.

„O Jėzus, o Jėzus“, – kartojo iki policijos automobilio vedamas įtariamasis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Nelabai padeda ir šventieji, kai faktai patys kalba už save. Greta namo, kur vyko išgertuvės, rastas ir vogtas automobilis. Pareigūnai vagišiaus Šukionių kaime ieškojo remdamiesi patirtimi, nes tas pats vyriškis prieš mėnesį prie vairo buvo pagautas neblaivus. Pasirodo, jis net neturi teisės vairuoti. 

„Esu praradęs“, – išlemeno vyras, paklaustas, ar turi vairuotojo pažymėjimą.

„Vartojęs“, – atvirai prisipažįsta ir paklaustas, ar yra vartojęs alkoholį.

Pakruojiškiui nustatytas vidutinis girtumas. Alkoholio matuoklis parodė kiek daugiau nei 1,5 promilės. Neblaivus ir teisės vairuoti neturintis vyras ir prieš mėnesį važiavo svetimu automobiliu. Tuomet vyras tikino, kad esą norėjęs šį automobilį pirkti. Pasirodo, abu kartus tas pats vyras automobilį neva skolinosi iš draugo. Tad po mėnesio pasikartojusi situacija įtariamųjų ratą dėl automobilio vagystės iškart susiaurino. Pakruojiškis policijos pareigūnams ne kartą buvo įkliuvęs ir anksčiau. Tik prieš tai neblaivus jis važinėdavo dviračiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tadas

visiskas degradas, toks tik seime tiktu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS