Per savaitę Šiaulių apskrityje – virš tūkstančio teisės pažeidimų | KaunoDiena.lt

PER SAVAITĘ ŠIAULIŲ APSKRITYJE – VIRŠ TŪKSTANČIO TEISĖS PAŽEIDIMŲ

  • 0

Praėjusią savaitę Šiaulių apskrityje policija užregistravo 1171 pranešimą apie teisės pažeidimus, pradėjo 83 ikiteisminius tyrimus. Didžioji dalis į policiją pristatytų asmenų buvo neblaivūs.

Spalio 22 – 28 dienomis pradėti 23 tyrimai dėl vagystės (apvogtos keturios gyvenamosios patalpos ir vienas automobilis, taip pat vienas automobilis pavogtas).

Dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo pradėti 22 tyrimai, po šešis – dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir plėšimo, po tris – dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo ir vengimo išlaikyti vaiką.

Taip pat du tyrimai pradėti dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą, po vieną dėl netikrų pinigų ar vertybinių popierių pagaminimo, turto sunaikinimo ar sugadinimo, vengimo atlikti areštą, laisvės atėmimo bausmę arba sugrįžti į kardomojo kalinimo vietą, sukčiavimo, neteisėto disponavimo akcizais apmokestinomis prekėmis, neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu, apgaulingo apskaitos tvarkymo ir transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo.

Į Šiaulių apskrities policijos padalinius pristatyta 111 asmenų, įtariamų įvykdžius nusikalstamas veikas ir administracinius teisės pažeidimus. Iš jų 89 – neblaivūs. Į laikinojo sulaikymo patalpas uždaryti 69 asmenys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS