Širvintų rajone pavogti trys traktoriai: nuostolis – virš 56 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

ŠIRVINTŲ RAJONE PAVOGTI TRYS TRAKTORIAI: NUOSTOLIS – VIRŠ 56 TŪKST. EURŲ

  • 6

Širvintų rajone pavogti trys traktoriai, pranešė Policijos departamentas.

Penktadienį apie 8.38 val. Širvintų rajono policijos komisariate gautas pranešimas, kad ketvirtadienio vakarą, apie 21 val. Širvintų rajone, Užublendžių kaime iš bendrijos teritorijos pavogti trys traktoriai „Belarus“.

Nuostolis – 56 750 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal dėl didelės vertės svetimo turto pagrobimo.

Tyrimo metu nustatyta, kad nusikalstamą veiką įvykdę asmenys galėjo pasinaudoti valstybinės reikšmės kelio A2 (Vilnius–Panevėžys) atkarpa Maišiagala–Ukmergė abiem kryptimis laikotarpiu nuo gegužės 19 d. 20 val. iki gegužės 20 d. 6 val.

Sostinės policijos kriminalistai prašo asmenų, galinčių suteikti informaciją apie šį nusikaltimą ar mačiusių traktorių pakrovimą ar gabenimą, taip pat asmenų, kurie važiavo nurodytu laikotarpiu minėta kelio atkarpa su automobilyje įrengtais vaizdo registratoriais, susisiekti su Vilniaus policijos pareigūnais tel. 8 700 58804, 8 601 04216, arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

GALERIJA

  • Širvintų rajone pavogti trys traktoriai: nuostolis – virš 56 tūkst. eurų
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

senis

traktorius juk ne adata ir šiauduose nepaslėpsi.

kaip suprantu vagys valgyt nebenores

jiem ir ju giminem maisto ne be reikes .....todel purvinus zemes dirbus galim mest nakuj ir eit ciulpt.... debiliukai alio ? downai ka darot ??? jei ne ukininkai ne ju sunkus darbas tai jus patys ka pasiaugint pakirmijusia bulbe turetute eit ir nardyt po sudus.... svolociai...

antram

neviduriuok,rusiskas pydare,krachas tau nebetoli.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS