Švedai neranda įkalčių, įrodančių lietuvių kaltę dėl nužudymo | KaunoDiena.lt

ŠVEDAI NERANDA ĮKALČIŲ, ĮRODANČIŲ LIETUVIŲ KALTĘ DĖL NUŽUDYMO

Švedijos pareigūnams nepavyksta rasti įrodymų, galinčių susieti įtariamuosius iš Lietuvos dėl 17-etės Švedės nužudymo. Švedijoje ši byla yra paskelbta ypatingai slapta.

Švedijos pareigūnams nepavyksta rasti įrodymų, galinčių susieti įtariamuosius iš Lietuvos dėl 17-etės Švedės nužudymo. Švedijoje ši byla yra paskelbta ypatingai slapta.

Švedijos kriminalistai dirba didžiuliu tempu ir pajėgumu bandydami sudėlioti įvykių eigą 17-metes Lisos Holm nužudymo byloje, tačiau iki šiol nepavyko rasti techninių įrodymų, galinčių susieti įtariamuosius lietuvius su žmogžudyste. Apklausta daugiau kaip 100 žmonių, paimti DNR tyrimai iš kelių kitų vyrų apylinkėje, tačiau advokatams vis dar nepateiktos išvados dėl merginos mirties laiko ir priežasties.

Kriminologijos profesorius Leifas Personas sako abejojantis lietuviu kalte šioje byloje ir žmogžudyste įvardija kaip tipišką vieno žmogaus nusikaltimą, dažniausiai siejamą su lytine prievarta.

Anot profesoriaus, ant aukos kūno lieka neginčijamų įrodymų, kaip DNR ir pirštų antspaudų, tačiau įtariamųjų lietuvių advokatai jokių žinių apie tai dar nėra gavę.

Teismas šią byla paskelbė kaip ypatingo slaptumo byla ir advokatams uždrausta atskleisti detales net savo ginamiesiems klientams, kas praktikoje reikštų negalėjimą pagrįstai atsakyti į prokuroro teikiamus kaltinimus. Prokurorui nepateikus svaresnių įrodymų vėliausiai iki antradienio, įtariamoji žmogžudystės slėpimu lietuvė turės būti paleista į laisvę.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

yra

tokia sąvoka, "sekso turizmas". Tai va, Tailande prieš N metų švedų gydytojas su nulūžusiu vibratoriumi žiauriai sužalojo dvylikos metų paauglę, kuri nuo patirtų sužalojimų mirė ligoninėje. Geras, ką? Iškrypėliu tauta, kitus kaltina nebūtais nusikaltimais. Beje, SWEDBANK už vieną įmoką lupa aštuonis litus arba 2,31 euro cnt! taip svetimos šalies sąskaita keldama savo ekonomiką!

ww

Jei ras irodymu,tai suras juos ir Lietuvoje,kad ir kiek laiko praeitu. Ar nieko negirdejote apie Interpola?

xxx

kokių dar kopensacijų tik greičiau varykit atgal į lietuvą .o jiai ras irodymų tada nelaikas pėdas mėtyti ..Anksčiau ar vėliau jie išaškina tai ne pas mus bylos dešimtmečiais guli /kas paperka/ir neranda .taip kad broleliai namo .namo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS