Teismas leido suimti Sakartvelo pilietį, neteisėtai gabenusį migrantus | KaunoDiena.lt

TEISMAS LEIDO SUIMTI SAKARTVELO PILIETĮ, NETEISĖTAI GABENUSĮ MIGRANTUS

  • 6

Teismas leido dviem mėnesiams suimti Sakartvelo pilietį, gabenusį migrantus iš Afganistano ir Irano, penktadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pasak tarnybos, sulaikytas 48-erių Sakartvelo pilietis iš viso gabeno iš viso 10 užsieniečių – keturis Irano ir šešis Afganistano piliečius.

Trečiadienio rytą, turėdami iš pasieniečių gautą išankstinę informaciją, policijos pareigūnai Utenos rajone patikrinti stabdė automobilį „Chrysler Voyager“ latviškais valstybinio numerio ženklais, vairuotojas nepakluso pareigūnų reikalavimams ir spruko.

Automobilio gaudynės persikėlė į Anykščių rajoną – ten, panaudojus dygliuotą juostą, bėglį pavyko priverstinai sustabdyti. Automobiliui sustojus, vairuotojas pats mėgino sprukti laukais, tačiau buvo sulaikytas.

Dėl neteisėto žmonių gabenimo per valstybės sieną VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas, jam vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūra.

Prokuroro prašymu, teismas leido suimti įtariamąjį dviem mėnesiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

v

galvojau gruzinas jau,o pasirodo sakartvelietis..

Sūduvis

Na nėra tokios valstybės kaip SAKARTVELAS, yra nuo amžių tik GRUZIJA tai gal taip ir vadinkime, nes niekas pasaulyje taip Gruzijos nevadina tik mūsų proto bokštai. Gruzijoje vietinio gyventojo paklauskite kas yra sakartvelas tai tas tik gūžtels pečiais ir dar smilių pasukinės ties smilkiniu.

Gruziną \\\\\.../////

būtų paleidę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS