Užklupusi žiema didelių nelaimių nepridarė | KaunoDiena.lt

UŽKLUPUSI ŽIEMA DIDELIŲ NELAIMIŲ NEPRIDARĖ

Antradienio rytą sostinės gyventojus pasitiko šaltukas ir nuo sniego baltuojančios gatvės. Tačiau, kaip teigia policijos ir greitosios medicinos pagalbos atstovai, didelių nelaimių neužfiksuota.

Per pastarąją parą Vilniaus apskrityje buvo užfiksuoti 37 eismo įvykiai. Policijos duomenimis, visi jie baigėsi laimingai.

„Skaičiuojant nuo praėjusios nakties 2.27 val. policijai pranešta apie 37 eismo įvykius. Laimė, nė vieno eismo įvykio su nukentėjusiais nėra“, - portalui sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus Viešųjų ryšių poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius.

Pasak jo, pačiame Vilniuje ypatingų, kai susiduria daugiau nei du automobiliai, ar kokių kitų išskirtinių avarijų neužfiksuota.

Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai patvirtino, kad šiandien dėl miestą užklupusios žiemos negauta jokių iškvietimų dėl sušalusių žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

KAIP VISADA

Žiema juos visada užklumpa netikėtai. Šįkart žiema atėjo labai punktualiai, bet vis tiek nespėta pasiruošti. Vilniuje pirmąją parą dėl slidžių nepabarstytų šaligatvių ligoninėje atsidūrė 39 žmonės. Jokia čia didelė nelaimė..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS