Vagių grobis – ne tik pinigai, bet ir dešros | KaunoDiena.lt

VAGIŲ GROBIS – NE TIK PINIGAI, BET IR DEŠROS

  • 0

Iš Radviliškio, Panevėžio ir Rokiškio rajonų gyventojų vagys pagrobė traktorių, keturratį, kurą, pinigus ir dešras.

Lapkričio 29-gruodžio 9 dienomis buvo apvogtas negyvenamas vienkiemis Radviliškio rajone, Budų II kaime, pranešė policija.

Iš 43-ejų metų vyro garažo, sugadinus durų užraktus, pavogtas 2009 metais pagamintas traktorius „Belarus 820“ ir 130 litrų žymėto dyzelino. Nuostolis - 10 075 eurai.

Trečiadienį 17 val. 30 min. Panevėžio rajono, Navapolio viensėdžio 55-erių gyventoja pastebėjo, kad iš jos namo, išlaužus plastikinio lango rėmą, pavogtas mobiliojo ryšio telefonas ir šaldytuve gulėjusios žvėrienos dešros. Jų buvo apie 20 kilogramų.

Ten pat gyvenantis 30-metis vyras pasigedo 10 000 eurų, nešiojamojo kompiuterio, automobilinės navigacijos. Nuostolis – 10 800 eurų.

48 metų vyras pranešė, kad pirmadienio rytą pastebėjo, kad Rokiškio rajone, Jūžintų seniūnijoje, Dvirėžių kaime pavogtas keturratis motociklas „Suzuki 500", rotacinė žoliapjovė, benzininės krūmų karpymo žirklės, oro kompresorius, benzininis pjūklas, krūmapjovės, žoliapjovė, kirvis, žirklės šakoms karpyti, aliuminis išlankstomas suoliukas, o iš automobilio „VW Sharan" pavogti du akumuliatoriai. Nuostolis – 6 369 eurai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS