„Čigoniškos sielos netylančios stygos“ | KaunoDiena.lt

„ČIGONIŠKOS SIELOS NETYLANČIOS STYGOS“

  • 4

Vasario 11 d. 17 val. Kaune, „Girstučio“ kultūros centre, vyks nuotaikingas koncertas „Čigoniškos sielos netylančios stygos“.

Tai – dainos, šokio ir muzikos šėlsmas, kuriame susijungia gaivališkas temperamentas, aistringi šokiai ir gražiausi visų pamėgti pasauliniai hitai. Savo kerais jus užburs tarptautinių konkursų laureatė, žavingoji dainininkė ir šokėja Sofi Kabo (Ispanija), specialiai šiam koncertui išmokusi lietuvių kalbos. Publikos sielos stygas virpins dainininkas ir gitaros meistras Agry Rich (Airija), instrumentalistas Mihaels Novikofs (Latvija). Uždegančiais šokiais visus žavės temperamentingos čigonų teatro šokio žvaigždės. Žiūrovų laukia tikra šventė, kurią kūrė „Hiperbolės“ legenda maestro Viktoras Prapras ir kurio pasirodymas scenoje nepaliks abejingų.

Sceną papuoš 30 spalvingų sceninių rūbų komplektų ir puiki scenografija. Šis įspūdingas šou pelnė apdovanojimus tarptautiniuose festivaliuose Slovakijoje, Lenkijoje ir Latvijoje!

Informaciją ir bilietus platina www.bilietai.lt.                                                      

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Rūtenis

Tu Bus teisingiau- tai kad ir pats šmeiži čigonus čigonais vadindamas, vadinasi toks, kaip ir aš, dabar tuos dugnus jau romualdais reikia vadinti. Apie juos dar aš nieko nepasakiau, galima traktuoti kad tylėjau ir buvau abuojas, o jei prakalbėčiau, kas širdyje verda, tai neduokdie. Radžis save čigonu vadina, sako, kad bijo pats saviškių, taip viename interviu kalbėjo, tai ką čia aš su savo beveik neutralumu.

Bus teisingiau !

Rutenis gal pasivadin save geriau ir teisingiau Brudenis arba lietuviskai {mieslenis} uz smeizima ir juodinima cigonu.

Iš vienos nuotraukos nesprendžiu

Įdėkite nuoroda, kur galėčiau 2-3 minutes jų pasiklausyti. Jei patiktų, eičiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS