Sumo imtynininkas įveikė Los Andželo maratono distanciją | KaunoDiena.lt

SUMO IMTYNININKAS ĮVEIKĖ LOS ANDŽELO MARATONO DISTANCIJĄ

Sunkiasvoris amerikietis Kelly Gneitingas tikisi oficialiai tapti sunkiausiu žmogumi, kada nors įveikusiu maratono distanciją.

Amerikietis Los Andžele vykusio maratono trasoje užtruko beveik 10 valandų ir finišavo paskutinis – 11891. Įveikęs nuotolį sunkiasvoris šį išbandymą pavadino tikru pragaru, informuoja BBC.

Nors, kentėdamas pritrintų pūslių skausmus,
paskutines 18 mylių K. Gneitingas ėjo pėsčias, nepaisant to jam pavyko dviem valandomis pagerinti savo asmeninį 2008 metais pasiektą maratono distancijos rezultatą.

Sunkiasvoris 2005 metais yra laimėjęs tris Sumo imtynių titulus JAV.

„Buvo velniškai sunku, bet aš tai padariau“, – emocingai mintimis su laikraščio „Los Angeles Times“ žurnalistais dalinosi 40-metis K. Gneitingas.

Vietinė televizija pranešė, kad po maratono imtynininkas svėrė 179,6 kg (keturiais kilogramais mažiau, nei prieš startą).

Tuo metu, kai K. Gneitingas tik įpusėjo maratono distanciją, o kiti bėgikai ją jau buvo pabaigę, miesto gatvėmis, kuriomis bėgo sportininkai, vėl buvo atidarytas eismas, todėl imtynininkui distanciją teko baigti bėgant šaligatviu, informuoja NBC televizija.

K. Gneitingas tikisi, kad su savo laiku (9 val. Ir 48 min.) jis bus oficialiai įregistruotas į „Guinnesso“ rekordų knygą, kaip greičiausiai maratoną įveikęs sunkiausias žmogus.

Gairės: sumo, maratonas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS