Adele atšaukė du paskutinius savo gastrolių koncertus | KaunoDiena.lt

ADELE ATŠAUKĖ DU PASKUTINIUS SAVO GASTROLIŲ KONCERTUS

  • 0

Britų dainininkė Adele (Adel) šeštadienį dėl pažeistų balso stygų atšaukė du paskutinius savo gastrolių koncertus, į kuriuos buvo parduoti visi bilietai ir kurie šį savaitgalį turėjo įvykti Londono Vemblio stadione.

„Šį vakarą nuėjau pas savo gerklės gydytoją, nes šiandien mano balsas visai neatsivėrė, ir pasirodė, kad pažeidžiau savo balso stygas“, – tviteryje parašė Adele.

„Medikams patarus aš paprasčiausiai negaliu šį savaitgalį koncertuoti. Pasakyti, kad esu susisielojusi, būtų absoliučiai per švelnus pasakymas“, – pridūrė ji.

Pasak dainininkės, balso prasme jai buvo sunku ir per pirmuosius du koncertus Vemblio stadione trečiadienį ir ketvirtadienį. Tačiau į šiuos renginius irgi buvo išpirkti visi bilietai ir susirinko po 100 tūkst. žmonių.

Adele pabrėžė „net svarsčiusi galimybę dainuoti pagal fonogramą“.

„Bet aš to niekada nesu dariusi ir per milijoną metų negalėčiau to jums padaryti. Ten nebūčiau tikroji aš“, – rašė ji, atsiprašydama gerbėjų.

Adele pridūrė, kad jeigu jai nepavyks surengti koncertų kitu metu, pinigai už bilietus bus grąžinti.

Anksčiau Adele yra atvirai kalbėjusi, kaip jai sunku gastroliuoti, o ketvirtadienį užsiminė, kad po šių koncertų Vemblio stadione gali atsisakyti „gyvų“ pasirodymų.

„Gastrolės yra specifinis dalykas, (šis formatas) man nelabai tinka“, – sakoma ranka rašytame „Hello“ atlikėjos raštelyje, kuris buvo įdėtas į ketvirtadienio koncerto programą ir kurį keli gerbėjai paskelbė socialinėje žiniasklaidoje.

„Aš tikra namisėda; mane labai džiugina maži dalykai. Be to, esu dramatiška ir mano gastrolių istorija baisi ... Nežinau, ar dar kada nors gastroliuosiu, todėl noriu, kad mano paskutinis kartas būtų namuose“, – pridūrė ji.

Toks pareiškimas buvo padarytas baigiantis metus ir tris mėnesius trukusioms jos gastrolėms „25“ Europoje, JAV, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje. Los Andžele ji pasiekė rekordą pardavusi visus bilietus į aštuonis iš eilės koncertus arenoje „Staples Center“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS