Aktorius J. Phoenixas pasipiršo savo jogos instruktorei | KaunoDiena.lt

AKTORIUS J. PHOENIXAS PASIPIRŠO SAVO JOGOS INSTRUKTOREI

  • 0

Joaquinas Phoenixas (Choakinas Feniksas) paprašė savo jogos instruktorės už jo tekėti.

Filmo „Ji“ (Her) žvaigždė šias naujienas paskelbė pirmadienį, per televizijos laidą „Late Show with David Letterman“, tačiau būsimosios nuotakos vardo nepaskelbė ir nebuvo aišku, ar aktorius kalba visiškai rimtai.

40 metų aktorius papasakojo, kad ryšį su jogos instruktore užmezgė, kai ši bandė išmokyti jį „meitėlio pakinkymo“ pozos: „Iš pradžių mes darome tuos kvėpavimo pratimus ir aš sakau: „Negaliu to padaryti“ ... O ji tada sako: „Padarysime pirmąją pozą – meitėlio pakinkymo“.

„Prieš man spėjant ištarti „Kas meitėlis?“, ji griebia mane – o tai kompromituojanti ir įžeidžiama poza – ir ji paima diržą, ir apjuosia juo mane, ir veržia mane, o aš sakau: „O, ne! Mano nugaros skausmai!“ O ji atkerta: „Ne, tai emociniai nugaros skausmai“, – pasakojo jis.

„Gladiatoriaus“ (Gladiator) žvaigždė tęsė: „Tai beprotiškoji istorijos dalis. Mes pradėjome susitikinėti ir aš galvoju, kad ji yra toji (moteris). Pasipiršau jai ir ji pasakė „taip“. Jei viskas pasiseks, aš vesiu ... Nežinau, ką tai sako apie mane“.

Aktorius paklausė vedėjo Davido Lettermano (Deivido Letermano), ar, jo nuomone, šis sprendimas prastai jam atsiliepė.

„Jūs leidžiat jai pakinkyti meitėlį. Ką darysit, kai jūsų meitėlis pakinkytas?“ – pajuokavo D.Lettermanas, o J.Phoenixas ėmė juoktis.

J.Phoenixas, kaip žinia, 10-ajame dešimtmetyje susitikinėjo su aktore Liv Tyler (Liv Tailer), o neseniai buvo siejamas su 20 metų didžėja Allie Teilz (Eli Teilz).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS