B. Tiškevič: kai eisite į banką, pasiimkite sumuštinių | KaunoDiena.lt

B. TIŠKEVIČ: KAI EISITE Į BANKĄ, PASIIMKITE SUMUŠTINIŲ

  • 15

Aktorė ir televizijos laidų vedėja Beata Tiškevič antradienį socialiniame tinkle pasiguodė dėl eilių „Swedbank“ banke. Kai kurie draugai ją ramino: pusantros valandos laukti banke – niekis.

„Kai eisite į „Swedbanką“, pasiimkit kokią storesnę knygą, pledą, sulankstomą kėdutę, sumuštinių – juk nežinia, ko per tą valandą eilėje jums gali prireikt", – ironizavo Beata ir sukėlė aktyvią diskusiją socialiniame tinkle.

Deja, apsilankiusi banko padalinyje Vilniuje Beata neturėjo nei knygos, nei kėdės ar pledo, todėl savo laukimą nupasakojo feisbuke. 

„314 nėra mano laimingas skaičius, – įkėlusi banke gautą bilietėlį, kuriame pažymėtas eilės numeris, sakė ji. – Jei kas eisit pro šalį, užneškite kokį kąsnelį."

„Laukimo šventykla. Paskutinį kartą reikėjo sąskaitą įmonei atsidaryt, tai po valandos laukimo išėjau...", – atsiliepė vienas komentatorius.

„Pasiimti knygą į vietas, kuriose galimai teks laukti, – labai gera mintis. Tada laukimas toks malonus pasidaro", – sakė kitas.

„Linkėjimai, aš dar gyva, bet jau iš paskutiniųjų", – po valandos parašė B. Tiškevič.

„Na, valanda dar nieko, – guodė Beatą socialiniame tinkle. – Vakar vyras sugaišo pusketvirtos valandos. Per tą laiką ir apsikirpt spėjo, ir padirbėt."

„Čia – parduotos vasaros", „SEB bankuose irgi tas pats", „Tai turbūt ilgiausiai laukiančiųjų savo eilės bankas. Šis rekordas pasiektas diegiant optimizaciją, kitaip tariant, mažinant tarnautojų skaičių, išlaidas ir didinant pelną. Valio skandinaviškai bankininkystei Lietuvoje!", – daugėjo komentarų B.Tiškevič socialinio tinklo paskyroje.

Netrukus Beata pasidalijo švieslentės nuotrauka, kurioje buvo matyti jos ilgai lauktas numeris 314.

„Nepraėjo nė 1 valanda 25 minutės", – parašė 27-erių metų aktorė.

Tačiau „Swedbank“ atsiųstame komentare tvirtinama, kad vidutinis laukimo laikas banko padaliniuose siekia apie 22 min.

„Kalbant konkrečiai apie šį atvejį, toje miesto dalyje tai yra vienintelis „Swedbank“ padalinys, dirbantis su grynaisiais pinigais, todėl tradiciškai jis sulaukia didesnių klientų srautų. Be to, šiandien yra pensijų išmokėjimo diena, todėl padalinyje klientų yra daugiau nei įprasta", – komentavo "Swedbank" komunikacijos departamento atstovas Saulius Abraškevičius.

Skelbiama, kad „Swedbank“ Lietuvoje pernai uždirbo 101 mln. eurų grynojo pelno arba 19 proc. daugiau nei 2015 m., kai pelnas siekė 85 mln. eurų. Tam didžiausios įtakos turėjo išaugusios banko pajamos ir gerėjusi paskolų portfelio kokybė.

GALERIJA

  • B. Tiškevič: kai eisite į banką, pasiimkite sumuštinių
  • B. Tiškevič: kai eisite į banką, pasiimkite sumuštinių
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

banko kliente

Jei einate 10d.tai zmoniu bus antpludis.nes pervestos pensijos.zmones laukia pinigu. Korteles banko ne visi turi.elektronine bankininkyste ne visi moka ir gali naudotis.stai jums ir eile.

Esant

tokiam prastam bankų klijentų aptarnavimui, kviečiu visus jokiu būdu nesutikti su planuojamais sprendimais kuo labjau riboti atsiskaitymus grynaisiais ir kuo daugiau naudotis bankų paslaugomis, kurios darosi nepatogios ir nuostolingos pačiam žmogui.Reikia pareikalauti kad vartotojas turėtų pasirinkimą.Pvz.Iš darbovietės gauti algą ne per banką o darbovietės kasoje.Daug trumpesnis pinigų kelias o ir darbdavys negalėtų meluoti kad ,,bankas nepervedė".

Akiniai

Fu kokia baisi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS