Dingusi dainininkė S. O'Connor atsirado netoli Čikagos | KaunoDiena.lt

DINGUSI DAINININKĖ S. O'CONNOR ATSIRADO NETOLI ČIKAGOS

  • 0

Dainininkė Sinead O'Connor (Šineid O'Konor) pirmadienį buvo rasta sveika ir gyva Čikagos priemiestyje – kitą dieną po to, kai negrįžo iš pasivažinėjimo dviračiu, pranešė policija.

Vilmeto Ilinojuje policija reiškė susirūpinimą airių dainininkės saugumu, o daugelis gerbėjų sunerimo dėl jos neseniai feisbuke paskelbtų žinučių, kurios skambėjo savižudiškai.

Kelios valandos po to, kai policija paskelbė perspėjimą, kuris išprovokavo nerimo žinučių socialinėje žiniasklaidoje bangą, buvo pranešta, kad 49 metų dainininkė atsirado. „Sinead O'Connor buvo surasta. Ji saugi ir nebėra dingusių asmenų ar asmenų, kuriems gresia pavojus, sąraše“, – sakoma policijos pareiškime.

Policijos atstovas atsisakė pateikti daugiau detalių. Laikraštis „The Wilmette Beacon“ pranešė, kad S. O'Connor šiame priemiestyje jau kelias savaites leidžia laiką su draugais. Policija nurodė sulaukusi skambučio, kad apie dainininkę nieko negirdėti nuo sekmadienio 6 val. ryto (14 val. Lietuvos laiku), kai ji išvažiavo pasivažinėti dviračiu. Vietos policijos viršininkas Brianas Kingas (Brajenas Kingas) laikraščiui „Chicago Tribune“ sakė, kad S.O'Connor važiavo motorizuotu dviračiu ir vilkėjo sportinį nertinį su užrašu „Airija“ ant nugaros.

S. O'Connor, kuri visuomet garsėjo tvirtomis pažiūromis, neseniai feisbuke paskelbė virtinę žinučių, kurios sukėlė nerimą. Naujausioje žinutėje ji, regis, prašė sūnaus antradienį nueiti į teismą ir perimti brolio globą.

Ji taip pat paskelbė JAV abolicionizmo didvyrės Harriet Tubman (Hariet Tabman) nuotrauką ir prirašė: „Pagrindžiau tai savo galvoje, aš turėjau teisę į vieną iš dviejų dalykų, į laisvę arba mirtį; jei negalėjau turėti vienos, turėsiu antrą“.

Praėjusių metų pabaigoje ji feisbuke užsiminė, kad bandė nusižudyti perdozuodama. S. O'Connor neseniai taip pat rašė, kad komikas Arsenio Hall (Arsenijus Holas) ištisus dešimtmečius tiekė narkotikus velionei popmuzikos žvaigždei Prince'ui (Prinsui). A.Hallas pareiškė pasipiktinimą ir iškėlė bylą dėl šmeižto. Prince'as, kuris neaiškiomis aplinkybėmis mirė balandžio 21 dieną, parašė garsiausią S.O'Connor dainą, baladę „Nothing Compares 2 U“.

S. O'Connor, kuri sakė, kad jos motina prieš ją smurtavo, taip pat atvirai kritikavo Katalikų Bažnyčią, už tai, kad ji nepakankamai stengiasi apsaugoti vaikus.

Per vieną labiausiai ginčijamų jos incidentų ji, 1992 metais koncertuodama per itin žiūrimą JAV televizijos laidą „Saturday Night Live“, suplėšė popiežiaus Jono Pauliaus II atvaizdą.

Nors palaipsniui pasitraukė iš viešo dėmesio centro, S. O'Connor ir toliau aktyviai ir nebijodama eksperimentų reiškėsi kaip artistė.

Po to, kai persikraustė į Jamaiką ir ėmėsi tyrinėti rastafarizmo tikėjimą, ji savo 2005-ųjų albumu „Throw Down Your Arms“ pasuko regio link.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS