Po gimdymo mirė E. Venskutonio žmona: renginių organizatorius prašo tik vieno | KaunoDiena.lt

PO GIMDYMO MIRĖ E. VENSKUTONIO ŽMONA: RENGINIŲ ORGANIZATORIUS PRAŠO TIK VIENO

Renginių vedėjo Evaldo Venskutonio šeimoje – skaudi netektis. Netrukus po gimdymo mirė žinomo vyro žmona Julija. Renginių vedėjas liko su trimis berniukais ant rankų.

„Likau vienintelis šeimos maitintojas“, – sako  naujagimio, 7-erių ir 9-erių metų berniukų tėtis. Renginių vedėjo žmona ir trijų berniukų mama Julija amžinybėn iškeliavo praėjusią savaitę. Pagimdžius trečią atžalą moteriai kilo komplikacijos.

Vyras neslepia, kad pastarosiomis dienomis plūstant užuojautoms, iš pradžių jis nerado atsakymo į dažnai girdimą klausimą „kuo galime padėti tavo šeimai?“. Dabar vyras atviras – skausmą jis norėtų malšinti didesniu darbo krūviu.

„Man stipriai padėsite, jei užversite renginiais. Rekomenduokite mane įmonėms ir privatiems asmenims organizuoti jų šventes arba tiesiog pravesti jų renginius. Dabar man kaip niekad reikia kuo daugiau įtemptai dirbti, kažką veikti, kad nebūtų laiko nerti į apmąstymus bei prisiminimus...Turiu pasirūpinti savo likusia šeima – mano dviem berniukais ir naujagimiu“, – sunkią akimirką sprendimo ieško vyras. 

E. Venskutonis iškart dėkoja visiems, kurie neliks abejingi ir išties pagalbos ranką. 

Norintys pagelbėti renginių organizatoriui gali kreiptis į E. Venskutonį elektroniniu paštu ar feisbuke – evaldas@bigevent.lt bei www.facebook.com/vedejasevaldas.

GALERIJA

  • Evaldas Venskutonis
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Daiva

Jus nesuprantant, ne jau galvojat, kad jis nenori but su savo vaikais, kurie neteko savo mamytes? Zinoma, kad nori jis buti salia su jais. Manau, kad darbo praso todel, kad netekos zmonos, jam finansiskai bus labai sunku vienam viskuo pasirupinti. Jik teks samdyti aukle priziuret naujagimi ir kitus vaikicius. Cia jau neapsieis be 500-600 eur... Gaila, seimos... labai...

Mama

Jei aš mirčiau labiausiai norėčiau , kad vyras kuo daugiau praleistų laiko su vaikais. Ypač pačioje netekties pradžioje. Juk jiems taip trūksta mamos. Dirbti visada suspesit.

Žmogus

Užuojauta ir stiprybės, jos prireiks jums ir vaikučiams tik laikas gydo žaizdas... As tai žinau pati likau su trim vaikučiais viena ir jus toks nevienas... Svarbiausia nepasiduokit ir laikykites del vaikučių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS