R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo | KaunoDiena.lt

R. ŠČIOGOLEVAITĖ: INTUICIJA RENKANTIS VYRUS MAN NEPADĖJO

  • 12

Atlikėjos Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Monika Liu ir nuomonės formuotoja Karolina Meschino vieningai sutaria, kad intuicija moters gyvenime yra labai svarbi.

Dažniausiai klauso širdies

Diana, Kristina ir Ieva – tokios trys vidinės asmenybės „kovoja“ priimant svarbiausius sprendimus vilnietės Dianos Stalioraitės pasaulyje. Kaip su jomis susitarti, ir kurios reikia labiausiai klausyti, Diana atskleis šeštadienį, muzikiniame žaidime „Aš matau tavo balsą“, kuriame bandys laimėti 10 tūkst. eurų.

Diana – trijų dukryčių mama ir solidžią karjerą susikūrusi moteris. Vis dėlto ji pripažįsta, kad šalia racionalaus, tikslaus pasaulio ją žavi ir kitas pasaulis, labiau mistiniai dalykai: numerologija, astrologija, chiromantija, visatos paslaptys. „Tarkime, kad manyje gyvena dar dvi skirtingos moterys: viena – kritiška, klausanti proto, ilgai viską sverianti ir jos vardas Kristina. Kita – širdies, intuicijos klausanti Ieva. Na, o aš, Diana – esu kūnas, kuris turi atsižvelgti į vieną iš tų dviejų moterų“, – šypsosi Diana. Paklausta, kuri iš šių dviejų asmenybių joje dažniau laimi, ji prisipažįsta, kad stengiasi kelią duoti Ievai. „Žaidime turbūt stengsiuosi padėkoti Kristinai už darbą ir trumpam atjungti ją“, –  šypsosi moteris.

Vyro telefoną tikrino tik kartą

Tiek Diana, tiek jai padėsiančios muzikinės detektyvės Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Karolina Meschino ir Monika Liu vieningai sutars, kad intuicija moters gyvenime yra labai svarbi. Visgi, kartais ji apgauna ir pačias įžvalgiausias asmenybes. Štai R. Ščiogolevaitė prisipažins, kad intuicija jai nepadėjo renkantis vyrus, o Dianai – vieną vienintelį kartą ėmus savo vyrą įtarinėti. „Buvo tokia situacija, kad po vienos šventės jis labai ilgai negrįžo namo. Na, ir vis pabundu naktį: jo kaip nėra šalia, taip nėra. Artėjo rytas, galvoju – na, va, po tiek metų pirmą kartą pridirbo – negrįžo. Septintą ryto atsikėliau, išėjau iš kambario, žiūriu  –  miega svetainėje. Galvoju, patikrinsiu pavežėjo programėlę, pažiūrėsiu, kelintą valandą grįžo. Patikrinus paaiškėjo, kad nerimavau veltui – vyras grįžo dar normaliu laiku, tik aš nebegirdėjau ir veltui tiek laiko už sienos nerimavau“ , – juokiasi Diana, kuriai telefonus teks tikrinti ir žaidime „Aš matau tavo balsą“ – viename iš etapų „Nulaužtas telefonas“.

Pinigus panaudotų senai svajonei

O kam Diana skirtų 10 tūkst. eurų, jeigu laimėtų – Kristinai, Ievai, ar sau? Aktyvi moteris atvirauja, kad lėšas skirtų šeimos svajonei – investuotų į sklypą pajūryje, kuriame kviestų kaituoti ne tik lietuvius, bet ir svečius iš viso pasaulio. Ar pavyks drąsių ir įdomių moterų komandai išpildyti šią Dianos svajonę bus galima pamatyti jau šį šeštadienį, žaidime „Aš matau tavo balsą“ nauju laiku – 19.30 val., per BTV.

GALERIJA

  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
  • R. Ščiogolevaitė: intuicija renkantis vyrus man nepadėjo
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

DDD

eikit jūs durnės su savo intuicijom, neturit jūs jokių intuicijų, geriausias pavyzdys ir yra Ščiogolevaitė, kurios "intuicija" šū-do verta, juokingiusia tai kai merga ar boba vietoj normalaus vyro pasirenka kokį narkomaną žmogžudį išėjusį iš kaliūzės, o paskui verkia kaip jis ją muša ir spardo ir verčia narkatą vartot, o jinai jį pasirinko pagal savo garsiąją INTUICIJĄ

adele,

tai gal orlandas tiktų,tas kur prie arkikatedros durų sėdi,jeigu jau zulfijai padagrievą į panevėzį veza tai gal ir rūtą paguost galėtų

Ji nelaimingas žmogus ir kitus daro nelaimingai... o priežastis, protas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS