S. Starkutė atskleidė, kodėl nemetė modelio karjeros | KaunoDiena.lt

S. STARKUTĖ ATSKLEIDĖ, KODĖL NEMETĖ MODELIO KARJEROS

  • 0

Modelis Simona Starkutė pasakoja, kad vaikystėje ji net nesvajojusi tapti modeliu.

Penktadienio vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės dalinsis savo gyvenimo istorijomis apie darbą ir naujus iššūkius.

„Tais laikais agentūros važinėdavo į mokyklas ir darydavo skautingą. Viena klasiokė labai norėjo būti modeliu ir aš ją palydėjau į peržiūrą, o agentūros vadovė atrinko mane vienintelę. Tuomet užmezgė kontaktą su mano tėčiu, su kuriuo aš tuo metu gyvenau, papasakojo, kad aš galiu būti labai sėkmingas modelis. Taip viskas prasidėjo“, – kalbės S. Starkutė.

Moteris pasakos, kad per savo karjerą yra dirbusi su žymiausiais prekės ženklais: „Nebuvau tas modelis, kuris vaikšto podiumu. Aš buvau komercinis modelis, kuris fotografavosi, teko dirbti su prabangiais papuošalais, fotosesijos metu net stovėdavo apsauga. Dirbau ir su „L'Oréal“, „Dolce & Gabbana“ ir kitais.“

Tuo metu sutikau geriausios draugės draugą, kuris pajuokavo, kad man reikėtų persidažyti plaukus šviesiai, nes iki tol visuomet buvau brunetė. Kitą dieną tai padariau ir jau po dviejų savaičių gavau tikrai pelningą užsakymą.

Simona atskleis, kad pirmieji metai dirbant modeliu buvo sunkūs: „Pradirbau trejus ar ketverius metus be didelio užmokesčio. Turėjau investuoti į savo „book‘ą“. Po trejų su puse metų man pradėjo sektis“.

Simona laidoje pasakos, kad jai net buvo minčių viską mesti, tačiau laimingo atsitiktinumo dėka tęsė karjerą. „Tuo metu buvau Turkijoje ir sakiau, kad tai bus paskutinė kelionė ir grįžusi į Lietuvą eisiu dirbti padavėja. Bet niekas be reikalo nenutinka. Tuo metu sutikau geriausios draugės draugą, kuris pajuokavo, kad man reikėtų persidažyti plaukus šviesiai, nes iki tol visuomet buvau brunetė. Kitą dieną tai padariau ir jau po dviejų savaičių gavau tikrai pelningą užsakymą“, – kalbės gražuolė.

Simona pasakos, kad jeigu kam nors atrodo, kad modelio darbas lengvas, jie labai klysta. „Tai sunkus darbas ir daugelis mergaičių tokio darbo tiesiog nepatempia. Fotografuotis po 16 valandų per dieną ir lakstyti kai yra 35 laipsniai karščio tiek su trumpais drabužiais, tiek su striukėmis ir paltukais, tikrai nėra lengva. Reikia turėti daug ištvermės“, – 19 val. 30 min. laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK pasakos moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS