Teismas atsisakė atmesti aktoriui G. Depardieu pareikštus kaltinimus išžaginimu | KaunoDiena.lt

TEISMAS ATSISAKĖ ATMESTI AKTORIUI G. DEPARDIEU PAREIKŠTUS KALTINIMUS IŠŽAGINIMU

Paryžiaus teismas ketvirtadienį atmetė Gerard'o Depardieu (Žeraro Depardjė) prašymą panaikinti jam pateiktus kaltinimus išžaginimu, pranešė bylos vyriausiasis kaltintojas, atverdamas kelią garsaus prancūzų aktoriaus teismui.

73-ejų G. Depardieu yra kaltinamas išžaginimu ir lytine prievarta prieš jauną prancūzų aktorę jo namuose Paryžiuje 2018 metais. Šiuos kaltinimus žvaigždė pavadino „neturinčiais pagrindo“.

Tačiau Paryžiaus vyriausiasis prokuroras Remy Heitzas (Remi Heicas) savo pareiškime nurodė, kad aktorės Charlotte Arnould (Šarlot Arnu) iškeltoje byloje yra „rimtų ir patvirtintų įrodymų, pateisinančių kaltinimus Gerardui Depardieu“.

Toliau byla bus perduota baudžiamąjį persekiojimą vykdančiai teisėjai, kuri tęs darbą su šia byla, nurodė R. Heitzas.

Teismo salėje buvusi Ch. Arnould iš karto atsisakė komentuoti teismo sprendimą, tačiau jos advokatė Carine Durrieu-Diebolt (Karin Diurjė Diebo) naujienų agentūrai AFP sakė, kad klientė „pajuto palengvėjimą“.

G. Depardieu advokatas Herve Temime'as (Hervė Temenas) atsisakė komentuoti teismo sprendimą.

Ch. Arnould skundą policijai pateikė 2018 metų vasarą. Tuomet 22 metų moteris sakė, kad prieš kelias dienas G. Depardieu ją dukart išprievartavo savo prabangiame name Paryžiuje.

Pirminis tyrimas dėl kaltinimų išžaginimu buvo nutrauktas 2019 metais dėl įrodymų trūkumo, tačiau buvo atnaujintas aktorei pateikus naują pareiškimą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

>Nu va zmogus palaike Rusija

eik n-x-, debile.

putinofasisto draugelis

Pasakyk kas tavo draugas, pasakysiu kastu. Brudas

Nu va zmogus palaike Rusija

Vyksta fizinis sudidorojimas su zmonem, kurie nepaklusta Amerikos anglosaxsu globalistam!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS