Tėvais tapę K. Meschino ir OG Version atskleidė pirmagimės vardą | KaunoDiena.lt

TĖVAIS TAPĘ K. MESCHINO IR OG VERSION ATSKLEIDĖ PIRMAGIMĖS VARDĄ

  • 28

Sausio 7-ąją socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir reperis Dominykas Ježerys-OG Version tapo tėvais. Socialiniame tinkle žinoma moteris ne tik paskelbė šią žinią, bet ir atskleidė, kokį vardą išrinko pirmagimei.

K. Meschino socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo jautria nuotrauka, po kuria atskleidė, kad pirmagimę nusprendė pavadinti Isabelle Meschino Ježerys.

Taip pat socialinių tinklų žvaigždė pridūrė, jog dukra sveria 3,72 kg ir yra 58 cm ūgio.

Po K. Meschino įrašu socialiniame tinkle pasipylė internautų sveikinimai. Gerbėjai linkėjo K. Meschino ir OG Version ramių naktų, o mažylei – kad augtų sveika. 

Primename, kad K. Meschino ir OG Version susižadėjo Kūčių vakarą. Džiugia žinia apie ištartą „taip“ netrukus pirmosios atžalos susilauksianti žinoma moteris pranešė socialiniame tinkle „Instagram“.

Praėjusių metų pabaigoje K. Meschino ir jos ankstesnis mylimasis reperis, grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius pasuko skirtingais keliais.

Po kiek laiko paaiškėjo, kad žinoma moteris šiltus jausmus puoselėja jo buvusiam geriausiam draugui D. Ježeriui-OG Version.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Sulietuvinus,

išeina, kad: susiženijo Ogveršis su Mėšlina ir gimė dukrelė Zabieliukė..A, neee?

Žinomas

Man nusišvilpt koks vaiko vardas ir kas jie tokie???

Nezabitauskas

Tikiu, kad mergaitė išaugs protingesnė už savo nebrendylas gimdytojus ir pase pareikalaus rašyti jos vardą ir pavardę kaip dera - Izabelė Ježerytė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS