A. Butkevičius pranešė, su kokia partija dalyvaus Seimo rinkimuose | KaunoDiena.lt

A. BUTKEVIČIUS PRANEŠĖ, SU KOKIA PARTIJA DALYVAUS SEIMO RINKIMUOSE

Seimo narys Algirdas Butkevičius informavo, kad spalį vyksiančiuose Seimo rinkimuose dalyvaus Vilkaviškio rajono apygardoje viename sąraše su Lietuvos žaliųjų partija. Kol kas politikas teigė nestosiąs į partiją, tačiau ateityje tokios galimybės neatmeta.

„Aš, kaip nepriklausomas Seimo narys, dalyvausiu Vilkaviškio rajono apygardoje ir jau priėmiau pakvietimą Lietuvos žaliųjų partijos lyderio dalyvauti jų sąraše. Pamačiau, kad būdamas vienišius, vienas atskirai galiu mažiau nuveikti ar (negaliu – ELTA) įgyvendinti ambicingą planų. Iš tam tikros minimalios komforto zonos reikia žengti žingsnį (...) ir įeiti į kitą komforto zoną, kur galėtum savo patirtį, išmintį panaudoti ir pabandyti įveikti tuos iššūkius, su kuriais Lietuva susidurs“, – antradienį Eltoje surengtoje spaudos konferencijoje sakė A. Butkevičius.

Kol kas aš dalyvausiu kaip nepriklausomas, noriu susipažinti su Žaliųjų partijos nariais.

Paklaustas, ar planuoja stoti ir į partiją, A. Butkevičius teigė neatmetąs tokios galimybės, tačiau pirmiausia, kalbėjo politikas, jis nori susipažinti su Lietuvos žaliųjų partija.

„Kol kas aš dalyvausiu kaip nepriklausomas, noriu susipažinti su Žaliųjų partijos nariais. Kad neatsitiktų taip, kaip buvo „valstiečių“ partijoje, kada vienas kito nepažino ir pirmą kartą pasimatė, kai buvo išrinkti Seime. Jų (Lietuvos žaliųjų partijos – ELTA) idėjos yra priimtinos, partijos programa taip pat priimtina, bet dar turėčiau artimiau susipažinti su Žaliųjų partijos nariais, padiskutuoti ir tik po to galėčiau – gal ir priimsiu sprendimą“, – pridūrė A. Butkevičius.

Lietuvos žaliųjų partijai vadovauja Remigijus Lapinskas. Buvęs premjeras A. Butkevičius į Seimą buvo išrinktas su Lietuvos socialdemokratų partija, kuriai skilus tapo Socialdemokratų darbo frakcijos nariu, o šiuo metu priklauso Mišriai Seimo narių grupei.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Pilietiškas

Paseno žmogelis jau, o per partijas vis dar blaškosi - vis to lovio dar norisi ir tiek! Kokie negarbingi žmogėnai! Pinigų kitaip užsidirbti nemoka, tai ir seimo lovį.... Geriau jau juos visus koronovirusas pakirstų!

Onutė

Gėda, kad buvęs socdemų vadas išdavė savo buvusią partiją ir partiečius.Netikėkite nevienu jo žodžiu ir pažadais. Tokius reikia nusodinti iki jų grabo lentos.

Gėda tai partijai

Kam tokį priėmė, nors ir taip nusivažiav
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS