D. Grybauskaitė: melodramos valdžios elite atrodo juokingai ir kenkia reputacijai | KaunoDiena.lt

D. GRYBAUSKAITĖ: MELODRAMOS VALDŽIOS ELITE ATRODO JUOKINGAI IR KENKIA REPUTACIJAI

Pastaruoju metu ypač išryškėję nesutarimai valdžioje atrodo juokingai ir kenkia šalies reputacijai, sako kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Matome melodramas, kurios atrodo tikrai nebrandžiai ir juokingai, net kenksmingai reputacinės žalos prasme ir ypač dabartinių geopolitinių iššūkių aplinkoje“, – šeštadienį  atvykusi į Laisvės gynėjų dienos minėjimą Seime žurnalistams sakė D. Grybauskaitė.

Ji nesileido į detalesnius komentarus, ką turi galvoje.

Pastaruoju metu itin išryškėjo nesutarimai tarp prezidento Gitano Nausėdos ir valdančiosios partijos, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, lyderio, užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio.

Ministro ir prezidento pozicijos ypač išsiskyrė vertinant ambasadoriaus Jungtinėje Karalystėje Eitvydo Bajarūno veiksmus, taip pat – dėl naujų ambasadorių skyrimo. Šią savaitę Prezidentūra nepakvietė G. Landsbergio į susitikimą su Vilniuje viešėjusiu Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu.

Kalbėdama apie Sausio 13-ąją, D. Grybauskaitės teigė, kad nepaisant pasistumdymų „smėlio dėžėje“, žmonės eitų ginti savo valstybę, jeigu reikėtų.

„Sausio 13-oji darosi vis labiau svarbi kiekvienais metais vien todėl, kad tai suteikia pasitikėjimo savo šalimi ir savo žmonėmis, kad jeigu bus bėda vėl, kad mūsų žmonės išeis į gatves vėl ir apgins valstybę. Ir apgins ją bet kokiu atveju, nepriklausomai nuo to, ar mūsų politinis elitas vartosi ir stumdosi smėlio dėžėje, ar ne“, – sakė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (136)

A ir

Sita vafliaedka uzsimane primint apie save.

kamufliažas?

kas ir ką ten piešė jai ant veido? gal ruošėsi karui? ar neatrodo juokingai, nekenkia reputacijai? Ar kada pamatysime tikrąjį neužmaskuotą (neužslaptintą) Burokevičiaus bendražygės veidą? Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis?

Burokevičiaus draugė

Šlykšti išverstakūrė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS