G. Nausėda tęsia susitikimus su kandidatais į ministrus: šiandien – dar trys pokalbiai | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA TĘSIA SUSITIKIMUS SU KANDIDATAIS Į MINISTRUS: ŠIANDIEN – DAR TRYS POKALBIAI

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį tęs susitikimus su kandidatais į ministrus.

Planuojama, kad valstybės vadovas bendraus su konservatorių kandidate į švietimo, mokslo ir sporto ministres Jurgita Šiugždiniene, kandidatu į sveikatos apsaugos ministrus Arūnu Dulkiu ir Laisvės partijos pirmininke Aušrine Armonaite, pasiūlyta vadovauti Ekonomikos ir inovacijų ministerijai.

„Prezidentas su kandidatais į ministrus kalbėsis apie prioritetinius klausimus ministerijų kuruojamose srityje“, – BNS sakė valstybės vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Praėjusią savaitę prezidentas susitiko su kandidate į teisingumo ministres Evelina Dobrovolska, kandidatu į susisiekimo ministrus – Kasparu Adomaičiu, į kultūros ministrus siūlomu Simonu Kairiu ir kandidate į socialinės apsaugos ir darbo ministres Monika Navickienė.

Prieš susitikimus su prezidentu, su kandidatais pokalbius rengė ir šalies vadovo patarėjai.

Penktadienį lankydamasis Alytuje G. Nausėda žurnalistams sakė, kad ne visi paskirtosios premjerės Ingridos Šimonytės pateikti kandidatai į ministrus bus patvirtinti.

„Pasakysiu tik tiek, kad visa savo apimtimi, jau dabar matau, kad jis patvirtintas nebus“, – žurnalistams penktadienį sakė šalies vadovas.

Jis neatskleidė, kurios kandidatūros gali būti atmestos.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

T

Kiek girtokliu bus ministrais

Gerbiamas prezidente neleiskit naikinti valstybes

Paklauskite Sajudzio pirmeiviu ar kas galejo patiketi kad KGB veikejo dukte bus seimo pirmininke dirbs su slapta medziaga?Ar kad gejai bus aukciausia vertybe.Korumuoti politikai vel eis dirbti ministrais ,ne generolas versis vadovauti krasto apsaugai. Pijokai ministrais gales tapti, bus norima narkotikus iteisinti .Tokia valstybe ilgai neegzistuos yra pasmerkta zlugti su visomis issigimiliskomis 'vertybemis".

Ko

Ministrai iš auhogiku nusikltelių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS