Internete paskleista melaginga informacija apie V. Šapokos investicijas | KaunoDiena.lt

INTERNETE PASKLEISTA MELAGINGA INFORMACIJA APIE V. ŠAPOKOS INVESTICIJAS

Apie finansų ministrą Vilių Šapoką viešojoje erdvėje ketvirtadienį ryte buvo paskleista melaginga informacija, praneša Finansų ministerija.

„Šiandien ryte buvo išplatinta tikrovės neatitinkanti žinutė („fake news“) socialiniuose tinkluose apie finansų ministrą. Norime paneigti pasirodžiusią šią netikrą informaciją. Manome, kad tai sąmoninga provokacija, siekiant suklaidinti tiek Lietuvos, tiek užsienio gyventojus, verslo bei politikos atstovus“, – pranešime teigia ministro patarėja Raminta Stanaitytė-Česnulienė.

Žinutėje buvo rašoma, kad finansų ministras padarė iki šiol didžiausią investiciją.

Finansų ministerija patikino, kad jau kreipėsi į atsakingas Lietuvos bei Europos institucijas, kad pradėtų situacijos tyrimą ir uždraustų puslapį, kuriame buvo pasirodžiusi melaginga informacija.

GALERIJA

  • Internete paskleista melaginga informacija apie V. Šapokos investicijas
Finansų ministerijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Leo

Jo, čia rimtas žmonių mulkinimas ir lengvai visiems prieinamas, NIEKAS NEBLOKUOJA. O šiaip Lietuvos ubagai pensininkai (tik aišku ne seimūnai ir europarlamentarai, kurie užtikrina sau padorias pensijas) apsidžiaugtų, jeigu LT valdžia suteiktų galimybę jiems prisidėti prie varganos pensijos.

...

Dūmai be ugnies?..

Cha cha cha

Šapoka būk katalikas – gavai per vieną ausį, atsuk kitą ausį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS