Konservatoriai patvirtino kandidatus rinkimuose | KaunoDiena.lt

KONSERVATORIAI PATVIRTINO KANDIDATUS RINKIMUOSE

  • 28

Opozicinė Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partija šeštadienį patvirtino kelias dešimtis kandidatų vienmandatėse apygardose rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

Tarp šeštadienį patvirtintų kandidatų - Vytautas Kernagis jaunesnysis, kuris varžysis Fabijoniškių apygardoje Vilniuje, ir žurnalistas, religijotyrininkas Andrius Navickas, kuriam patikėta Kėdainių apygarda.

Trys žinomi politikai - Seimo nariai Rasa Juknevičienė ir Arvydas Anušauskas bei buvusi europarlamentarė Radvilė Morkūnaitė Mikulėnienė - mandatų sieks Panevėžyje.

Didžioji dalis kandidatų buvo patvirtinti ankstesniame tarybos posėdyje lapkritį.

Partijos atstovė spaudai Ugnė Naujokaitytė BNS šeštadienį sakė, kad po šios tarybos sprendimo patvirtini 67 kandidatai vienmandatėse apygardose, dėl likusių keturių bus sprendžiama kitame tarybos posėdyje.

Šiuo metu konservatoriai Seime turi 32 atstovus. Parlamento rinkimai vyks spalio mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

pašalietis

manau, kad tiek Prezidentams, tiek ir Seimo nariams turėtų galioti ta pati nuostata: ne ilgiau nei dvi kadencijos. Tada nepakeičiamųjų problema savaime išsispręstų

R...

Net juokinga skaityti,kaip buvę KGB-istai ir toliau stengiasi purvais drabstyti sąžiningus žmones.Nenuostabu,juk prie to jie jau pripratę ,praėję šmeižto ir šantažo mokyklas,todėl komunistais vadina tuos,kurie niekada jais nėra buvę.O į komjaunimą stoti buvo priversti beveik visi,nes be jo net ne į kiekvieną technikumą nelabai priimdavo.O konservatorių partijoj kaip tik dauguma labai šviesūs,išsilavinę,kultūringi ir, palyginti, jauni žmonės.

nuomonė pagal išleistas knygas,kurios nurodo tarnystę svetim

Atrodo,kad Panevėžys rinks p.Urbšį,Kaunas konservų tikrai neriks,kad galutinai apmeluotų ir išvogtų Lietuvą.Kam reikalingi komjaunuoliai,komunistai pakalikai ir svetimų valstybių agentų anūkai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS